Wijziging in Pokemon eieren


Eieren

Een aantal dagen geleden werd het Valentijns event gelanceerd. Naast alle roze Pokemon die vaker verschijnen tijdens het evenement, is er een wijziging in de eieren geweest. Mocht je je afvragen waarom je ineens een Pinsir uit een 5km ei kreeg in plaats van een 10km ei, dan weet je nu waarom!

De wijzigingen

De Pokemon die voorheen in een 5km ei zaten, maar nu in 2km eieren: Abra, Bellsprout, Cubone, Diglett, Ekans, Exeggecute, Ghastly, Goldeen, Krabby, Machop, Nidoran (both), Oddish, Seel, Slowpoke, Venonat en Voltorb.

[adsenseresponsive]

Pinsir, Scyther en Onix zijn de Pokemon die in 10km eieren te vinden waren, maar zijn verplaatst naar de 5km categorie.

Meer kans op Lapras, Aerodactyl en Snorlax

Doordat er drie Pokemon uit de 10km categorie zijn weggehaald, wordt de kans op een Lapras, Aerodactyl of Snorlax alleen maar groter. Ook is er nu meer kans op Pokemon uit de 5km categorie, die eerst veel te vol zat. Meer kans op Koffing en Grimer dus! En aangezien er veel Pokemon naar de 2km categorie zijn verschoven, betekent dit dat er meer kans is op 2km eieren bij PokeStops, dus dat is sneller eieren hatchen!

[adsenseresponsive]

Eieren zijn een belangrijk onderdeel van Pokemon Go. De Pokemon die hier uit komen, hebben altijd een redelijk hoog IV. Grote kans dat de wijzigingen zo blijven en dat ook wanneer het event is afgelopen, dat de eieren zo blijven.

5km eieren 10 km eieren

What's Your Reaction?
Cry Cry
35
Cry
Cute Cute
25
Cute
Damn Damn
145
Damn
Dislike Dislike
50
Dislike
Lol Lol
23
Lol
Like Like
101
Like
Love Love
33
Love
Win Win
60
Win
WTF WTF
99
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wijziging in Pokemon eieren

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image