Wat te doen bij level 40


Level 40

Heb je ooit nagedacht hoe het is om level 40 te bereiken? Je kan niet meer levelen, je hebt waarschijnlijk alle Pokémon al gevangen en al je favoriete Pokémon die je in gym battles gebruikt hebben hun max CP bereikt. De vraag is wat er dan nog overblijft om te doen naast gym battles?

[adsenseresponsive]

Eerlijk gezegd is er dan niet veel meer te doen. Het doel van het spel is om alle Pokémon te vangen. Zodra je als speler je Pokedex compleet hebt, heeft het geen nut meer om eieren te hatchen. Tenzij je de stardust nog kan gebruiken. De enige reden om meer stardust te verkrijgen is voor het Power uppen van je Pokémon die je gebruikt in gyms. Het enige dat nog overblijft is het behalen van alle gouden medailles, voor zover dat nog niet bereikt is.

Tweede generatie

Voor een trainer die level 40 heeft bereikt, is het simpelweg wachten op de tweede generatie Pokémon. Er zijn dan een 100 nieuwe Pokémon om te vangen en wellicht wat extra medailles en levels om te behalen. Vervolgens is het dan weer klaar met het spel.

[adsenseresponsive]

Duels

Wil Niantic het spel interessant houden dan is het toevoegen van onderlinge duels een must. Gevechten met een ranking systeem, niet in Gyms maar direct gevechten met andere trainers. Als je een gevecht verliest dan ga je terug in ranking en als je wint stijg je een paar plaatsen. Een ranking systeem kan er voor zorgen dat het spel voor veel spelers interessant kan blijven. Als je tijdens gevechten je Pokémon kan verliezen, is wellicht nog een interessantere optie.

What's Your Reaction?
Cry Cry
31
Cry
Cute Cute
26
Cute
Damn Damn
69
Damn
Dislike Dislike
42
Dislike
Lol Lol
24
Lol
Like Like
65
Like
Love Love
32
Love
Win Win
34
Win
WTF WTF
76
WTF

Comments 7

  1. Nee nee, ben niet van team Rood (maar Blauw)… Wel even reactie op Level 40…
    Dit weekend vond ik een app die berekende hoeveel tijd het kost om level 40 te worden. Ik ben nu aan het begin van Level 34 en moet nog ruim een miljoen XP verdienen om naar level 35 te gaan. Dat is voor mij een te abstract doel om elke dag aan te werken. Ook de Pokedex zit al een tijd lang vol (ex buitenlandse). Tenslotte cash ik ieder dag 10 gyms en ja, heb alle nw babes. Dus: ook voor een level 34 speler kan de uitdaging er al flink af zijn. Wacht dus met smart op Gen2 en eventueel die suggestie van het onderling battlen (alhoewel dat misschien niet helemaal mijn ding is). Toch blijft het leuk om cabndy te sparen en pokemons te evolven die je graag ziet/gebruikt. Sta nu op het punt om derde Machamp te maken en spaar voor tweede Dragonite en vierde Gyarados. Dus vermaak me nog best hoor!

  2. Ik wil Farfetched, Tauros, Kangaskhan, Lapras, Zapdos, Articuno, Moltres, Mew en Mewtwo!!!!’!!!!!!!!!!!
    En ruilen met vrienden, anders is er geen gein meer aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat te doen bij level 40

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image