Waar vind je welke Pokémon?


Waar vind je welke Pokemon

Nu je al een aantal Pokémon hebt gevangen hebt ben je natuurlijk op zoek naar die ene zeldzame Pokémon. De vraag is dan: waar vind je welke Pokémon ? Dit artikel legt het uit.

Hulpmiddel PokéVision

De website PokéVision is een hele handige site om te kijken welke Pokémon bij jouw in de buurt zijn. Je voert je woonplaats in en de website laat dan zien waar Pokémon het laatst gezien zijn. De website laat niet alles zien, maar de Pokémon die zichtbaar zijn zullen daadwerkelijk ook daar zijn. PokéVision gebruikt dezelfde servers als Niantic en heeft daarom vrij accurate informatie. Waar vind je welke Pokémon? PokeVision helpt je daarbij.

De website om te kijken waar welke Pokemon zitten vind je hier.

Waar vind je welke Pokémon?

Naast dat je Pokémon kunt opsporen via PokéVision kun je ook kijken naar je eigen omgeving. Pokémon spawnen afhankelijk van hun omgeving. Zo vind je dus meer gras Pokémon in parken en bossen terwijl water Pokémon meer voorkomen. Pokémon spawnen ook eerder in gebieden met veel spelers, het is dus goed om met een groepje op zoek te gaan naar Pokémon in een afgelegen gebied.

Veel voorkomend Woestijn/ Droge gebieden zoals duinen etc. Gras / parken en bossen Water / grachten / rivieren Pretparken en soortgelijke
Pidgey
Ratata
Geodude
Ekans
Sandshrew
Diglett
Mankey
Ponyta
Growlithe
Cubone
Rhyhorn
Vulpix
Onix
Charmander
Aerodactyl
Chansey
Magmar
Hitmonlee
Hitmonchan
Weedle
Caterpie
Paras
Bellsprout
Oddish
Spearow
Doduo
Eggsecute
Tangela
Scyther
Pinsir 
Magikarp
Omanyte
Kabuto
Horsea
Goldeen
Poliwag
Tentacool
Psyduck
Staryu
Seel
Squirtle
Dratini
Jynx
Lapras 
Electabuzz
Voltorb
Magnemite
Pikachu 

Heb jij een Pokémon gespot in jouw omgeving? Laat dan een reactie achter met de plaats en welke  Pokémon het was. Zo helpen we elkaar in de zoektocht naar zeldzame Pokémon. Graag woonplaats en eventueel straat en natuurlijk welke  Pokémon je daar zag of gevangen hebt.

What's Your Reaction?
Cry Cry
6
Cry
Cute Cute
6
Cute
Damn Damn
27
Damn
Dislike Dislike
11
Dislike
Lol Lol
9
Lol
Like Like
27
Like
Love Love
13
Love
Win Win
14
Win
WTF WTF
34
WTF

Comments 10

  1. Dit artikel komt het dichtst bij een vraag die ik heb over de maps. Ik merk dat de voetpaden niet meer zijn opgenomen in pokemon go. Juist omdat je wordt uitgenodigd tot lopen zou ik het prettig vinden om de voetpaden weer terug te zien. Weet iemand of dat nog gaat gebeuren?

  2. Waarom kan ik niet tegen een Pokémon in de openbare ruimte “vechten” om zodoende méér CP te winnen en zodoende sneller tot evolutie te komen. En bij een overwinning dat je de Pokémon daarna naar de professor kan sturen en de benodigde candy te ontvangen. Óók zou ik liever zien dat alle “gewonnen candy” net als stardust naar eigen inzicht te gebruiken om willekeurige Pokémon te upgraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar vind je welke Pokémon?

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image