Vang zeldzame Pokémon tijdens het Safari Zone-event


Voor het éénjarig bestaan van Pokémon GO heeft Niantic een aantal grote events in de planning staan met de naam Safari Zone Event. Dit evenement zal plaatsvinden in een groot aantal steden op de wereld. Één van deze events gaat ook plaatsvinden in Nederland, namelijk in Amstelveen. 

[adsenseresponsive]

Naast onder meer Barcelona, Berlijn, Kopenhagen zal het event ook winkelcentrum Stadshart Amstelveen aandoen. Tijdens de Safari Zone-events verschijnen niet alleen zeldzame Pokémon, maar zijn er volgens Niantic ook afwijkende Raid Bosses. Tijdens het event is het zelfs mogelijk om zeldzame Pokémon te vangen die nooit eerder te vangen zijn geweest in Europa!

Op 22 juli gaat het eerste officiele Pokémon Go Fest van start. Het evenement vindt plaats in Grant Park, Chicago. Trainers in Chicago krijgen de opdracht om zoveel mogelijk Pokémon van een bepaald soort te vangen. Dat kan dus bijvoorbeeld zowel Fire als Water zijn. Dan worden er bonussen ontgrendeld waar wereldwijd alle spelers van profiteren. Hoe meer Pokémon we vervolgens wereldwijd vangen, hoe langer die bonussen geactiveerd blijven. Niantic Labs heeft zelfs een geheim doel gesteld. Als er een bepaald aantal Pokémon wordt gevangen, dan zal er een mysterieus evenement plaatsvinden. Men verwacht dat Mewtwo dan eindelijk op zal gaan duiken.

Zet dus 12 augustus in je agenda want dan zal het evenement opduiken in winkelcentrum Stadshart in Amstelveen. 


Like it? Share with your friends!

0
, 0 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
91
Cry
Cute Cute
61
Cute
Damn Damn
272
Damn
Dislike Dislike
108
Dislike
Lol Lol
57
Lol
Like Like
210
Like
Love Love
80
Love
Win Win
108
Win
WTF WTF
218
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vang zeldzame Pokémon tijdens het Safari Zone-event

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image