Vals spelen in Pokemon Go wordt steeds lastiger


vals spelen in Pokemon Go

De laatste update Pokemon Go heeft niet alleen het buddy systeem gebracht, er worden ook steeds meer stappen ondernomen tegen vals spelen in Pokemon Go. Wat Niantic precies tegen het vals spelen in Pokemon Go doet lees je hier.

Geen ondersteuning meer van Roottoegang

Met de nieuwe update zijn er hardere maatregelen genomen tegen het vals spelen in Pokemon Go. De app ondersteunt nu geen telefoons meer die rootttoegang hebben of gejailbeakt zijn. De maatregel is genomen om bots en scrapers te weren van Pokémon Go. Veel cheat-apps, bijvoorbeeld die voor gps spoofing – ook wel het rondsturen van je avatar zonder te lopen –  hebben roottoegang nodig om te draaien. Op deze manier wordt er harder opgetreden tegen vals spelen in Pokemon Go.

Heeft dit effect voor jou?

Wanneer jij Pokemon Go gewoon via de AppStore of PlayStore hebt gedownload en jezelf niet schuldig hebt gemaakt aan vals spelen is er niets aan de hand. Ook het downloaden van updates kun je voortaan beter via de officiële weg doen en niet meer via bepaalde APK downloads. Op deze manier weet je zeker dat je bans voorkomt en gewoon kunt genieten van het spel zoals het bedoeld is. Kortom, vals spelen in Pokemon Go lijkt nu toch echt verleden tijd.

What's Your Reaction?
Cry Cry
1
Cry
Cute Cute
2
Cute
Damn Damn
4
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
1
Like
Love Love
0
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
1
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vals spelen in Pokemon Go wordt steeds lastiger

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image