Teams in Pokémon Go


Teams in Pokemon Go

Waarschijnlijk heb je level 5 al bereikt en heb je een team gekozen. Teams in Pokémon Go zijn van invloed op gym gevechten en waarschijnlijk later in de game ook op team gevechten en meer. Lees hier meer over de teams in Pokémon Go.

Teams in Pokémon Go

Er zijn 3 teams in Pokémon Go namelijk Team Instinct (geel) Team Valor (rood) en Team Mystic (blauw). Sinds de laatste update is het bekend wie de leiders zijn van deze teams. Voor team Valor is dit Candela, voor Instinct is het Spark en voor Mystic Blanche. Wat precies de bedoeling is van de team leiders van de teams in Pokémon Go is nog niet bekend. Waarschijnlijk zullen ze een rol spelen bij grote evenementen waar teams het tegen elkaar opnemen.

Team Valor

Team Valor wordt dus geleid door Candela. Het rode team staat beken om agressieve tactieken en veel sterke Pokémon. Zo veel mogelijk sterke Pokémon is dan ook het doel van dit team. De mascotte van dit team is de legendarische vogel Moltres. Moltres is op dit moment een van de zeldzaamste Pokémon omdat hij helaas nog niet te vangen is. Bestel hier nu een speciale team powerbank.

Team Instinctnieuwsbrief

Het gele team, Team instinct, wordt geleid door Spark. Zoals de naam van de leider al doet vermoeden is dit team gericht op elektriciteit. Door te vertrouwen in de kunde van je Pokémon zul je gevechten winnen. De Pokémon die bij dit team hoort is Zapdos, de legendarische elektrische vogel. Bestel hier nu een speciale team powerbank.

Team Mystic

Team Mystic, het team van de legendarische Articuno (overigens al gespot check het hier), wordt geleid door Blanche. De aanpak van deze leider is slimheid en behendigheid. Het blauwe team analyseert dus eerst de types voordat ze beginnen met gevechten. Bestel hier nu een speciale team powerbank.

Team veranderen in Pokémon

Het is helaas nog niet mogelijk om te wisselen van teams.  Verwacht wordt dat dit binnenkort wel mogelijk wordt. Houd de volgende site van Niantic goed in de gaten. Op deze site kun je een aanvraag doen bij Niantic om te wisselen van Teams in Pokémon Go.

Opmerkingen of aanvullingen? Laat het ons weten in een reactie

What's Your Reaction?
Cry Cry
3
Cry
Cute Cute
1
Cute
Damn Damn
8
Damn
Dislike Dislike
2
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
7
Like
Love Love
2
Love
Win Win
3
Win
WTF WTF
9
WTF

Comments 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teams in Pokémon Go

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image