Starten met Pokémon Go: Gras, Water, Vuur & Pikachu!


Starten met Pokémon go

Starten met Pokémon Go gaat op dezelfde manier die je gewend bent. Je kent het wellicht nog van Pokémon Red of Blue op je Gameboy. Je twijfelt. Welke start Pokémon ga ik nemen? Kies ik tussen Bulbasaur, Charmander of toch Squirtle? Want je wilt natuurlijk wel je eerste gevecht tegen een wilde Pokémon winnen! In dit artikel lees je welke Pokémon beschikbaar zijn om mee te starten met Pokémon Go en of het uitmaakt welke je kiest om je avontuur mee te beginnen. Daarnaast leggen we je uit hoe je Pikachu kunt krijgen als eerste Pokémon! Ideaal en leuk voor het starten met Pokémon Go.

Starten met Pokémon Go

Wat nou als je niet hoeft te kiezen? Je eerste Pokémon in Pokémon Go maakt namelijk he-le-maal niets uit op het moment van schrijven. Je kunt namelijk pas vanaf level 5 met een andere gym gaan sparren. Hoe jij jouw eerste plek als gymleader gaat winnen leggen we uit in het artikel Gym’s en bijbehorende teams. En de kans dat jij dan al een hele sterke Pokémon hebt is aanwezig, maar dat zal (helaas) geen van je starter Pokémon zijn door de manier waarop Pokémon levelen in Pokémon Go. Daarover meer in het artikel Pokémon vangen en verbeteren.

[adsenseresponsive]

Pikachu als eerste Pokémon, gewoon omdat het kan.

Er is inmiddels bewezen door vele spelers dat je -letterlijk- niet hoeft te kiezen tussen starter Pokémon wanneer je het spel begint. Starten met Pokémon Go kan ook op een andere manier. Hieronder leggen we uit hoe jij ook aan jouw Pikachu komt als beginnend speler.

Starte met Pokémon Go begint met de eerste tutorial  van de Professor. Je krijgt de keuze tussen de eerdergenoemde drie Pokémon. Deze staan PokemonGoPikachu netjes om je heen en je zou er voor kunnen kiezen één van deze drie te pakken. Maar om Pikachu te krijgen kies je geen van deze drie. Wat je wel gaat doen is het volgende. Je gaat aan de wandel met je smartphone in de hand waarna je tot 3x toe wordt geconfronteerd met de drie standaard starter Pokémon. Je blijft stoïcijns doorlopen tot je voor de vierde keer geconfronteerd wordt. Hierbij zijn weer de drie standaard Pokémon aanwezig maar nu vergezeld door hun trouwe vriendje Pikachu! Klik op hem en gooi een Pokéball op z’n snuit. Gefeliciteerd en veel succes met het vangen van meer Pokémon! Starten met Pikachu is goed starten met Pokémon Go.

[adsenseresponsive]

Bij het schrijven van deze tekst is de Android versie (0.29) van Pokémon Go gebruikt. Mocht je aanvullingen hebben m.b.t. starten met Pokémon Go of fouten in de tekst vinden? Laat dan even een berichtje achter hieronder.

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
1
Like
Love Love
1
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
1
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starten met Pokémon Go: Gras, Water, Vuur & Pikachu!

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image