Review Pokemon Go Plus


We hebben een review over de Pokemon Go Plus. Deze review Pokemon Go plus is geschreven door een gebruiker van het eerste uur. Hij is een Belgische speler die regelmatig in Lillo te vinden is.  Hieronder vind je de review van JunkieBoi (ingame naam).

Review Pokemon Go Plus

Een paar maanden geleden was Pokemon Go Plus in pre-order. Toen Nintendo België tweette dat je die kan pre-orderen, heb ik dit direct gedaan zonder na te denken. De prijs in de Nintendo Store is 39,99 euro zonder verzendingskosten.

Wat zit er in de doos?img_2381

Een Pokemon Go Plus die lijkt op een pokeball in de vorm van een druppel. Je krijgt die geleverd met een klep, die je aan je riem, broekzak etc kan dragen. Je krijgt ook een armband bijgeleverd die je rond je pols kan dragen. Ik heb een foto getrokken om aan te tonen hoe groot deze is zodat je ze dan kan vergelijken. Mijn Apple watch is 42mm.

Wat kun je ermee?

Je kan Pokemon vangen of aan Pokestop draaien zonder je gsm uit te halen. Natuurlijk moet je je Pokemon Go app op de achtergrond runnen. Maar een screen lock is geen probleem. Je krijgt meldingen als je je Pokemon gevangen hebt of als hij weggelopen is. Ook hoeveel items je krijgt van je Pokestop, maar uiteindelijk moet je nog altijd je app openen om te weten welke pokemon je gevangen hebt of wat je gekregen hebt van een pokestop.

Hoe werkt de Pokemon Go Plus?

Het is zeer eenvoudig om te pairen met je gsm via Bluetooth. Gewoon naar “Settings” en dan “Pokemon Go Plus” klikken. Dan moet je gewfullsizerenderoon op je Pokemon Go Plus klikken en ben je direct verbonden.Pokemon Go Plus licht op als je een Pokemon of Pokestop tegenkomt. Door een simpel knopje heb je aan die Pokestop gedraaid of een poging tot het vangen van een Pokemon.Je hebt verschillende kleuren die aanduiden wat je tegenkomt.

Als je een Pokemon tegen komt dan kleurt het groen of geel.Als het groen oplicht dan betekent het dat je een pokemon tegenkomt die je al hebt.Indien het geel oplicht dan betekent het dat je een pokemon tegenkomt die je nog niet hebt. Door op je Pokemon Go Plus te klikken kan je die vangen, als je de Pokemon gevangen hebt dan kleurt het veelkleurig. Als je Pokemon wegloopt dan kleurt het rood.Bij een Pokestop kleurt ze blauw, een simpele klik en je krijgt je items, dan kleurt ze ook veelkleurig. Let wel op als je met de auto bent dat je nog altijd in bereik bent van die Pokestop, anders kan je je items niet krijgen.

Plus en minpunten

Pluspunten: Het is zeer eenvoudig en gemakkelijk, door een klik. Het is ook zeer licht. Als je het niet aan je pols wilt dragen kan je hem ook gewoon in je hand houden. Je GSM bespaart ook veel batterij, want je moet bijna nooit je GSM uithalen, die is verbonden via Bluetooth. Tenzij je wilt weten wat je gevangen of gekregen hebt. De kilometers die je aflegt tellen ook. Dus om je eieren uit te broeden of de kilometers voor je buddy tellen mee. Als je met de auto bent dan telt het een zeer klein deel mee. Jammer genoeg niet als je op de autosnelweg rijdt, want dan rij je net iets te snel, maar in het stad dan rekent die toch een paar kilometers mee (bvb ik heb van Gistel naar Oostende en terug (18km) gereden en er werd 1.8km aangerekend).

Minpunten: Je zal niet veel Pokemon kunnen vangen want je hebt maar 1 kans op 2 om die te vangen, met andere woorden het is een flip coin. Mijn ratio is maar 30% van de vangst die geslaagd zijn. Meestal vluchten die met een goede IV of hoge CP weg. Mijn hoogste CP vangst is een Pidgey van 464 met een IV lager dan 49%. Dus ik raad je aan als je het geel flikkert dat je gewoon je GSM uithaalt en op de oude manier vangt.Je hebt ook geen optie om een Great, Ultra, Curve ball of Berry te gooien. Dus het is zeer nadelig voor een Pokemon die je zeker wilt hebben om je Pokedex te vullen of voor candies.

Eind oordeel over de review Pokemon Go Plus

Ik vind dat het niet voor iedereen is. Als je je pokedex wilt vervolledigen, dan is het zeker niets voor jou. Want veel Pokemon lopen weg.Het is eerder voor hunters die pas begonnen zijn want die hebben een laag ontsnappingscijfer of voor hunters die al alle Pokemon hebben en gewoon wat extra candies willen rapen. Het is zeer handig als je enkel Pokestops aandoet met de auto in de stad.

Zelf een Pokemon Go Plus bestellen? Ga dan naar deze pagina.

Wij bedanken JunkieBoi voor zijn Review Pokemon Go Plus

 

 

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
1
Damn
Dislike Dislike
1
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
1
Like
Love Love
1
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
0
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Pokemon Go Plus

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image