Problemen met openen van de app


Bug scherm is leeg

Sinds de laatste update hebben steeds meer gebruikers last van een aantal glitches in Pokemon Go. Een probleem dat vaak voorkomt onder gebruikers is dat spelers een wit scherm te zien krijgen bij het opstarten van de game. Waar het probleem vandaan komt is nog niet bekend, maar het zorgt voor irritatie onder Pokemon trainers.

[adsenseresponsive]

Op verschillende fora klaagt men over de glitch in het spel en zowel iOS als Android gebruikers ondervinden het probleem. Bij het opstarten van de app komt er een wit scherm in beeld en zelfs de map verschijnt niet.

Oplossingen

Aangezien veel mensen dit probleem hebben, is het niets om je zorgen over te maken. Bekijk het positief, want veel trainers zijn op zoek naar een oplossing. De eenvoudigste manier om het op te lossen is het uit- en aanzetten van je smartphone, maar dit schijnt niet altijd te werken. Een aantal spelers die dit geprobeerd hebben, komen na het uit- en aanzetten van de telefoon niet meer voorbij het laadscherm. Pas na deze stap een aantal keer te herhalen, kwamen trainers pas door het laadscherm heen.

[adsenseresponsive]

Een andere manier om de glitch te omzeilen is door meerdere malen achter elkaar op het scherm te klikken, in de hoop dat er iets gebeurt. Maar ook met deze methode is het geen garantie dat Pokemon Go het ineens doet.

Bug leeg scherm

Zoals het er nu naar uitziet is Niantic druk bezig met het Kerst en Oud & Nieuw evenement en kan het nog even duren voordat de glitch verholpen wordt. Maar aangezien er veel spelers zijn die het probleem ondervinden, kan het bijna niet anders dat Niantic in de volgende update het probleem op gaat lossen.


Like it? Share with your friends!

181 SHARES
0
181 SHARES, 0 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
2
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
2
Lol
Like Like
1
Like
Love Love
1
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
2
WTF

Comments 3

  1. Ik heb zoveel glitches. Krijg binnen steeds de melding GPS not found. Traag als dikke stront. Errors bij gyms. Try again later bij poke stops. Hoop dat ze het snel fixen.

  2. Vooral die ‘try again later’ bij de Pokestops heb ik zo vaak…. Zo irritant. En inderdaad dat laadprobleem is ook zeer balen 🙁 Maar ik heb wel mijn loopje elke dag en verveel mij tenminste niet tijdens het lopen door het spel. Is soms een zeer handige motivatie voor gehandicapten zoals ik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Problemen met openen van de app

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image