Pokéstops in Pokemon Go


Pokestops in PokemonGo

Tijdens het spelen van Pokémon Go zul je regelmatig Pokéstops tegen komen. Dit artikel gaat in op de Pokéstops in Pokémon Go, en legt uit wat de mogelijkheden en het nut van Pokéstops zijn.

Pokéstops

Pokéstops zul je regelmatig tegenkomen in Pokémon Go. Deze stops bevinden zich bij beelden, kunstwerken en andere culturele plekken. Doordat de Pokéstops gekoppeld zijn aan Google maps kun je ook direct zien wat precies de stop is. Door in de buurt te komen van de blauwe blokjes kun je de items van de Pokéstop te pakken krijgen.

[adsenseresponsive]

Hoe krijg ik items van Pokéstops?

Bij alle Pokéstops in Pokémon Go krijg je items. Dit kan verschillen per stop. Vaak vind je er Pokéballs, Razz Berries, potions en revives. Door naar een Pokéstop toe te lopen  op het blauwe blokje te tappen krijg je te zien welke Pokéstop het is. Wanneer je ingezoomd bent moet je ferm naar links of rechts swipen zodat de Pokéstop gaat draaien. Dan komen de items vrij. Door hierop te tappen krijg je de items. Deze items komen automatisch in je rugtas terecht en kun je direct gebruiken.

Wachten bij Pokeétops in Pokémon Go

Pokestops in PokemonGo kun je op onwijs veel plekken vinden. Wanneer je gebruik hebt gemaakt van een Pokéstop wordt de Pokéstop erna paars. Dit betekent dat je de Pokéstop niet gelijk nog een keer kunt gebruiken. Het duurt ongeveer 5 minuten voordat je de Pokéstop weer kunt gebruiken. Pas wel op dat er ruimte is in je rugtas. Wanneer deze vol is zul je namelijk geen items krijgen!

[adsenseresponsive]

Lure Module bij Pokéstops in Pokémon Go

Door te levelen krijg je ook items. Een van die items heet een  ‘Lure Module’, met dit item is het mogelijk om een Pokéstop om te toveren tot een magneet voor wilde Pokémon. Ideaal wanneer een Pokéstop bij een terras is waar je een drankje doet. De Lure Module trekt pokémon voor 30 minuten aan, en deze Pokémon kunnen ook gevangen worden door andere trainers. Je kunt zien wanneer er een Lure Module actief is bij een Pokéstop, de Pokéstop heeft dan roze blaadjes om zich heen. De Lure Module is dus erg handig voor extra Pokemon, en je helpt je mede spelers er ook nog eens mee! Het enige minpuntje is dat je niet, zoals bij Incense, weet hoe lang de Lure module nog actief is.

Vragen of aanvullingen? Reageer hieronder!

What's Your Reaction?
Cry Cry
3
Cry
Cute Cute
2
Cute
Damn Damn
5
Damn
Dislike Dislike
1
Dislike
Lol Lol
1
Lol
Like Like
8
Like
Love Love
2
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
3
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokéstops in Pokemon Go

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image