PokeMount voor je fiets


pokemount

Naast de Pokémon Go Plus, Perfect Aim en de Handy Grip hebben wij een nieuwe gadget gespot op het internet die het spelen van Pokémon Go aangenamer maakt, de Pokemount. Voor een Pokémon Go speler die meters wilt maken is de fiets of auto het ideale middel om te spelen. Sommige Pokémons zitten in de echte uithoeken van je buurt of stad. In alle gevallen geldt dat je beide handen aan het stuur moet hebben om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. Een telefoon in je handen tijdens het deelnemen aan het verkeer met een fiets of auto is niet verantwoord. Een ongeluk zit in een klein hoekje met alle gevolgen van dien. Met de Pokemount heb je altijd twee handen aan het stuur.

Hoe werkt de PokeMount?

De Pokemount is éénvoudig in gebruik. Klik hem op het frame of stuur van je fiets, vervolgens klik jPokemount op fietse je smartphone erin en je bent klaar om te spelen. Voor gebruik in de auto is het net zo makkelijk. Je klikt hem op het ventilatierooster van je auto, smartphone erin en rijden maar. Indien je dit prettiger vindt kan deze gadget ook aan het stuur van de auto bevestigd worden. Doordat de houder flexibel is, passen de meest gangbare smartphones erin, van iPhone 4 tot iPhone 6S Plus en alles daartussen, Samsung S3 Mini tot Samsung S7 Edge en ieder ander formaat, het maakt helemaal niets uit.

Doordat de Pokemount werkt met een kliksysteem, laat het geen sporen achter op je raam, zoals bij de zuignap van een navigatiesysteem, en kan je hem moeiteloos verwijderen mocht je van vervoermiddel wisselen. Keertje andere fiets of de auto van je buurman lenen? Geen probleem.

Handig!

Naast dat het handig is voor het spelen van Pokémon Go, kan je de Pokemount ook gebruiken om een bidon, fietspomp, zaklamp, navigatie of zelfs een flesje water mee te nemen. Je kan de Pokemount ook als tafelstandaard gebruiken mocht je willen videobellen via Skype/Facetime of simpelweg een filmpje willen zien zonder je smartphone constant vast te hoeven houden. Of wat denk je van je telefoon bevestigen aan fitnessapparatuur in de sportschool? Dan wordt cardio een makkie. Dit maakt de Pokemount tot een universele handzame smartphone-houder.

Vang nu makkelijker, sneller en meer Pokémon met de Pokemount voor je fiets.

Gebruik voor 29 augustus de kortingscode POKEDEAL voor 10% korting, bestel nu hier! 

 

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
1
Like
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 3

  1. Aan 1 vage foto heb ik niks.
    Maximale afmetingen zouden ook fijn zijn.
    Veel te veel werk om te moeten gaan googlen hoe breed een Galaxy S7 Edge is.

  2. In het artikel staat al “van iPhone 4 tot iPhone 6S Plus en alles daartussen, Samsung S3 Mini tot Samsung S7 Edge en ieder ander formaat”, lijkt mij duidelijk dat de meeste telefoons dan wel passen.

  3. Ja, handig.. Vooral omdat de politie nog geen maand na het posten van dit nieuwsbericht heeft besloten strenger op mensen te letten die met hun mobiel op de fiets zitten ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PokeMount voor je fiets

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image