Pokemon rennen vaker weg


Flee rate

Sinds de komst van Ditto in Pokemon Go probeert iedere trainer weer elke Pidgey en Rattata te vangen die men tegenkomt. Maar de afgelopen dagen melden veel trainers dat Pokemon veel vaker wegrennen dan normaal. Tevens ontwijken ze vaker een Pokeball, wat zorgt voor irritatie onder verschillende trainers.

[adsenseresponsive]

Op Reddit vertelt een trainer: ‘’Vandaag zijn er al twee Pidgeys gevlucht na het gooien van een Great Ball, geraakt middenin de cirkel.’’ Andere trainers melden dat Rattata (74 CP) en Caterpie (70 CP) weggerend zijn na het gooien van een Ultra Ball. Het is frustrerend dat zelfs de eenvoudigst te vangen Pokemon niet na één keer gooien in de Pokeball blijven zitten. Met als gevolg dat men te veel ballen verspeelt, wat weer leidt tot een tekort aan Pokeballen voor menig trainer.

[adsenseresponsive]

Gebaseerd op de informatie van Reddit gebruikers rennen Pokemon niet alleen vaker weg, maar ontwijken ze de bal ook vaker. En wat is er irritanter dan een Pokemon die vier keer achter elkaar omhoog springt of de bal van zich afkaatst, precies als je gooit! Dit in combinatie met de verhoogde flee rate zorgt niet voor een positieve attitude tegenover Pidgeys en Rattata’s. Maar aangezien de kans op een Ditto aanwezig is, blijven we allemaal Pokeballs gooien. Of deze verhoogde ‘flee rate’ te maken heeft met de komst van Ditto is nog niet officieel bevestigd door Niantic. Het lijkt er wel op, gebaseerd op de extra hoeveelheid ballen die spelers gaan gooien en actiever Pokemon Go zijn gaan spelen om Ditto te vangen. Een creatief plan van Niantic? Of een frustrerend spel element? De komende dagen zullen we meer te horen krijgen van Niantic.

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
3
Cute
Damn Damn
1
Damn
Dislike Dislike
1
Dislike
Lol Lol
1
Lol
Like Like
5
Like
Love Love
3
Love
Win Win
2
Win
WTF WTF
5
WTF

Comments 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokemon rennen vaker weg

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image