Pokémon Nest in Pokémon Go


Pokemon nest

Tijdens het spelen van Pokémon Go is het mogelijk dat je een Pokémon Nest tegen komt. Pokémon nesten in Pokémon Go zijn plekken waar je veel van dezelfde Pokémon vindt. In dit artikel wordt uitgelegd wat Pokémon nesten zijn.

Wat zijn Pokémon NestenPokémon nest

Pokémon nesten zijn consistente locaties waar veel van dezelfde Pokémon spawnen. Dit zijn normaal gesproken ‘enkele evolutie Pokémon’ zoals Jynx, ‘twee evolutie Pokémon’  zoals Starmie, Magnemite en Kingler of een Pokémon die drie keer kan evolueren zoals een Dratini of Charmander. Deze nesten zijn onafhankelijk van tijd spawns, op deze plekken komen meer van dezelfde Pokémon tegelijk. Pokémon Nesten zijn belangrijk voor trainers omdat het op deze manier mogelijk is om uiteindelijk een Charizard of een Blastoise te krijgen.

Waar vind je een Pokémon nest?

De locaties van deze nesten zijn nog niet erg bekend.  Je kunt ze vaak zien door op je nearby te klikken en daar zie je dan bijvoorbeeld 4 tot 5 Jynx staan. Dit laat zien dat er een Jynx nest in de buurt zit. Omdat de plaatsen nog niet bekend zijn willen wij van Pokémon Go Guide een custom map opzetten voor Nederland. Daarbij hebben we jullie hulp nodig om dit in kaart te brengen. Heb jij een Pokémon nest gezien? reageer dan met de exacte locatie (adres of coordinaten) en welke Pokémon het is.

Ga naar de website van PokeSpot en meldt daar je nest of locatie van Pokemon aan.

Het is mogelijk om je game naam erbij te zetten. De credits van het nest zullen dan naar jou gaan! Regelmatig zullen we updates plaatsen om je zo op de hoogte te houden over de meest recente nesten! Liever geen reactie? Mailen mag ook: info@pokemongo-guide.nl

 

What's Your Reaction?
Cry Cry
62
Cry
Cute Cute
43
Cute
Damn Damn
183
Damn
Dislike Dislike
63
Dislike
Lol Lol
44
Lol
Like Like
129
Like
Love Love
48
Love
Win Win
63
Win
WTF WTF
158
WTF

Comments 139

  1. denk dat je geluk hebt gehad bij een lure, ruim een half uur rondgelopen, niet 1 scyther in de buurt, duidelijk geen nest. Een nest is onafhankelijk van een lure, pokemon van 1 soort spawnen gewoon continue in een gebied wat een stuk groter is dan een pokestop area.

   1. Ik weet niet waar je woont, maar in rotterdam (waar ik dus woon) achter het schuttersveld bij een hondenuitlaatplaats is een scyther nest, standaard 3 of 4 scythers

 1. charmander spawn bij haarlemmerstraat leiden in de buurt van athlete’s die sportwinkel

  bulbasaur spawn in de warmonderweg als je bij die kerk staat (aan de kant van de rijnsburgerweg)

  mijn ingame naam is: koendezwart

 2. Ook boerendorpjes waar bijna geen Pokéstops / gyms zijn.
  Kom zelf uit Limburg..dus genoeg dorpjes 😉 Squirtles zouden mooi zijn, wij zitten veelal met de Maasplassen als omgeving 😀

 3. België
  Limburg
  Heusden-Zolder
  Hofeinde 118 (einde van een doodlopende straat)

  Pinsir/Voltorb/Jigllypuff spauwn! Hangt af wanneer je er bent!

 4. In Sint Anthonis is een plein met 8 pokestops dicht bij elkaar er is ergens een bulbasaur, charmander, squirtel en abra spawn!! De spawns liggen wat verder van elkaar af maar met de fiets ben je er in 5 minuten!!

  1. Tof daar ga ik donderdag eens rondtoeren moet wel met openbaar vervoer na daar gaan ma das op 20 min. De stops te voet afleggen dan is dat ook goed voor die eitjes

 5. Vondelpark Amsterdam – magnemite nest, ook redelijk wat squirtles maar niet genoeg om het een nest te noemen (paar squirtles per dag vergeleken met overal magnemites)
  Verder zijn er ook 3 plekken waar 3-4 stops bij elkaar zitten en waar bijna 24-7 lures aanstaan.
  Vondelpark is een aanrader, veel pokemon, veel lures, veel stops om alles bij te vullen.

 6. De Waddeneilanden Vlieland en Schiermonnikoog, en in mindere mate Terschelling zitten vol met Magnemite en Voltorb. Zoveel, dat je zowat in 1 rondje dorp kan evolueren.

 7. zal jullie niet verbazen maar er zitten meerdere nesten op kijkduin in den haag. na de update kan ik confirmen dat het gebied van de flats bij kijkduin een doduo nest is. Vanochtend had ik er in een tijd van een uur 5. de duinen links van kijkduin (op maps) richting het vakantieparkje lijkt nu een ponyta nest te zijn geworden. Bizar veel ponyta vanochtend. Ik had er 4. sochtends vroeg spawned er ook in de tuin van het hotel op kijkduin een ninetales, had er vanochtend ook 3 omanyte. De winkels bij kijkduin is zoals velen ook weten een voltorb en magnemite nest.

  rare spawns vaak bij het restaurantje op de machiel vrijenhoeklaan (waar blastoise ook spawnde, gister daar nog een dratini gespot op exact dezelfde plaats)

 8. In IJmuiden bij de Kennermerlaan zit een voltorb en magnemite nest.

  Bij Valkenburg bij Landal park de Cauberg zitten bijna altijd 2 clafairys, en verder veel oddish, nidoran en belsprouts.

  In een weekend daar clafable kunnen krijgen door evolutie.

 9. heeft er iemand nog goede locaties in vlaanderen met een park met vijver of kasteel waar er constant lures zijn of veel nesten. We willen een leuke locatie zodat er ook wat te zien valt voor zij die geen pokemon go spelen ? bvb. omgeving hasselt of turnhout of in noord-brabant ?
  ik weet enkel van rivierenhof in antwerpen (was tof) en gaan mss nog naar het MAS in antwerpen

   1. In Lillo fort zijn alle soorten pokemon te bespeuren , gisteren 4 nidorans , 2 scyther , 3 ryhhorns ,3 mr mime , x aantal voltorbs , magnamites en magnetons , 2 pikachu , x aantal staryu’s , 1 pinsir , poliwag en alle evoluties , 4 ponyta , 1 charmander , en als opvulling nog wat de dagelijkse vogeltjes en ratjes.

 10. Amsterdam Arenaboulevard;

  Hypno, Magikarp, Rattata, Spearow, Slopowky, Zubat, Jynx,Gengar,Nidoran,Tentacool,Poliwag, Psyduck,Jigglypuff, Tentacruel, Seel, Bulbasaur,Electabuzz.

  Gevangen in 3 uur tijd. Beste tijd rond 14.00.

 11. In het Valkenbergpark in Breda is er een Clefairy nest (na de update). In de Van Slingelandtstraat (ook in Breda) zat er een Magmar nest voor de update, ik kan niet met zekerheid zeggen of dit nu veranderd is, maar wellicht zit daar nu een andere ‘rare’ pokémon.

  Als iemand anders nog tips heeft in de regio Etten Leur – Breda – Tilburg, please let me know!

  1. Ja maar die ben je in Venray ook gauw moe. Weet je toevallig in Venray of dicht bij venray waar ik magikarp vaak is. Ik kom vaak evee squirtle belsprout ed veel tegen maar de zeldzamere niet. Er zijn mensen die al 4 garydos hebben ik heb pas 185 magikarp snoepjes . Dus elk advies is welkom. Ik speel vaak pokemon maar ga niet km ers rijden dat gaat me een beetje te ver.

 12. Hilversum
  52°13’12.1″N 5°09’52.0″E Oude Haven, geen nest maar wel 4 Bulba’s gevangen
  52°13’59.5″N 5°12’17.3″E Zuider Heide, geen nest maar wel 3 Ponyta’s gevangen

 13. in hardingsveld giesendam zat eerst een pikachu nest bij de school de oude hoven nu is het verandert naar een ekans nest jammer genoeg. iemand die nog meer nesten weet in de buurt van hardingsveld sliedrecht papendrecht of dordrecht??

 14. In Tilburg: Er is een Syther nest naast het Wandelbos in Tilburg aan de kant van de Taxandriëbaan, bij het veld achter de flats (tussen de rotonde en het voetbalveld waar de Ijskoning meestal is met zijn kar).

  1. leusden naast het politie bureau zit een scyther nest , het zit tussen het politie bureau en gildenburg 12
   je moet aan de kan van gildenburg twaalf zitten om ze te kunnen vangen, ik heb er btw ook een growlite gevangen 🙂

  2. Bij voetbalveld VVZA (holesteeg) bij park schothorst zitten op dit moment veel Eeves, drowzee en laatste tijd vang ik ook elke ochtend wel een vulpix in de buurt!

 15. Parc emslandermeer in Vlagtwedde zitten vaak nesten van magikarp & dratini, je vind er ook veel poliwags maar die lijken niet echt op een nest want die zitten bijna nooit op zelfee plek

 16. Zwolle in het park “Engelse werk” kun je in 1 ronde 6 scythers tegenkomen.
  In Leeuwarden bij de bibliotheek zitten pokestops met non-stop lure erop. Daar komen sowieso veel magikarp op af.

  1. het Rembrandtpark is een bulbasaur nest als je rond 12 uur er bent kan je in een rondje 5 à 6 bulbasaurs vangen. Ik raad aan om de GO RADAR app te gebruiken zo loop je niet onnodig veel.

 17. De boulevard in Vlissingen, daar is een Viktors nest, en daar spawnen ook nog regelmatig een magnemite, gewoon de boulevard rondlopen en er zijn ook veel pokestops dus ook nog is goed voor je pokeballs

 18. Vriezenveen 2 nesten chamender. .bulbasar aan de merel en wierdeseweg ..ook elke avond een squirle … ..Almelo daar dratini en magiekarp bij theaterhotel op de stops …super mooi ..veel mensen daar

 19. Ik zoek een charmander en abra nest in de buurt van Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Amsterdam West of Amstelveen die er nu na de laatste update nog is. Iemand tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokémon Nest in Pokémon Go

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image