Pokémon Go viert Wereldwaterdag met Water Festival-event


De komende dagen staat Pokémon GO in het teken van water. Dit heeft ontwikkelaar Niantic aangekondigd. Het evenement start al vanaf vandaag en zal op 29 maart aflopen. Tijdens het event kom je meer water-Pokémon tegen, dat betekend dus nog meer Magikarps, Squitles en Totodiles.

[adsenseresponsive]

Het Water Festival event van Pokémon GO begint vanavond rond een uur of 21:00 en eindigt op 29 maart rond 20:00. De kans dat je tijdens dit event een water-Pokémon tegenkomt is veel groter geworden. Naast de Magikarp, Totodile en Squirtle heb je ook meer kans om hun evoluties in het wild tegen te komen. Je kan dus zomaar een Gyarados vangen. Ook vertelt Niantic dat de kans op een Lapras vele malen groter is geworden.

In waterrijke gebieden is bovendien de kans een stuk groter dat je water-Pokémon tegenkomt die oorspronkelijk uit de Johto-regio afkomstig zijn. Dat wil zeggen dat de water-Pokémon uit de tweede generatie vaker voor zullen komen. Voorbeelden hiervan zijn Octillery, Remoraid, Mantine, Marill en Azumarill.

Mis je dus nog een aantal water-Pokémon? Trek er dan de komende dagen op uit om je water-Pokémon collectie compleet te maken!

[adsenseresponsive]

What's Your Reaction?
Cry Cry
46
Cry
Cute Cute
23
Cute
Damn Damn
125
Damn
Dislike Dislike
59
Dislike
Lol Lol
38
Lol
Like Like
118
Like
Love Love
40
Love
Win Win
42
Win
WTF WTF
91
WTF

Comments 5

  1. Vooral veel magicarp, wooper, goldeen, poliwag, psyduck, remoraid, en squitle, maar geen totodile gezien, nog geen een vanaf het uitkomen van gen2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokémon Go viert Wereldwaterdag met Water Festival-event

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image