Pokemon Go update versie 0.55.0 voor Android en 1.25.0 voor iOS


Update 0.53.1

Op 28 januari is er een nieuwe update voor Pokemon Go beschikbaar gekomen. Versie 0.55.0 voor Android en 1.25.0 voor iOS brengt een aantal bug oplossingen met zich mee.

[adsenseresponsive]

De wachttijd van het laadscherm is verkort. De afgelopen weken leek het een eeuwigheid te duren voordat Pokemon Go eenmaal geladen was en gespeeld kon worden. Sinds de nieuwste update komt daar dus weer verandering in en moet het wel theoretisch gezien sneller opgestart worden.

De Pokemon Go Plus kan weer gekoppeld worden aan Android smartphones. Afgelopen periode waren hier veel problemen mee en konden trainers met een Android systeem geen gebruik maken van de Pokemon Go Plus.

[adsenseresponsive]

De ‘wheelchair support’ voor het gebruik van de Apple Watch is geïntegreerd. Tot slot zijn de ‘minor text fixes’ ook weer van de partij. Meestal verschuilen zich hier leuke verrassingen achter, die gedatamined kunnen worden uit de APK versie. Morgen meer informatie hierover, als alle aanwijzingen uit de APK versie verwerkt zijn.

What's Your Reaction?
Cry Cry
3
Cry
Cute Cute
4
Cute
Damn Damn
10
Damn
Dislike Dislike
1
Dislike
Lol Lol
1
Lol
Like Like
9
Like
Love Love
2
Love
Win Win
2
Win
WTF WTF
3
WTF

Comments 6

  1. Wat een kl*te update. Kan nu niet eens meer een Pokemon vangen. Elke keer als ik een wil vangen stopt ie ermee en moet ik hem opnieuw opstarten. Hoop dat dit snel opgelost wordt anders hou ik er ook mee op.

  2. Heb sinds enkele dagen ook een probleem. Zodra ik op mijn Avatar (linksonder) klik, dan loopt de App meteen helemaal vast. Moet dan twee keer opnieuw opstarten voordat ik weer kan spelen. Kan dus XP/voortgang level niet meer checken, medailles bekijken etc. Wie heeft hetzelfde? NB: ik heb een Motorola toestel.

    1. Als ik op mijn Avatar (linksonder) klik slaat bij mij ook alles vast met een nu3 hij is 8 gig heb een andere telefoon aangeschaft. een met 16 gig helaas heb ik daar weer een gps probleem mee. al die update’s is het er zeker niet beter op geworden. Helaas !

  3. Als ik de all probeer o te stareten blijft hij hangen op een wit laad scherm met een laad teken rechtsboven maar hij laad niet wie heeft het zelfde ?? ( iPhone 5s )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokemon Go update versie 0.55.0 voor Android en 1.25.0 voor iOS

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image