Pokemon Go Update 0.45.0


Pokemon Go Update 0.45.0

Spelers kunnen nu gebruik maken van Pokemon Go versie 0.45.0 op Android en 1.15.0 op iOS. Naast de kleine bugfixes is eindelijk de dagbonus toegevoegd en zijn er aanpassingen gemaakt aan de Gym.

Dagbonus

De Daily Bonuses zijn in het spel geïmplementeerd. Door elke dag minimaal één Pokemon te vangen en één Pokestop te claimen, krijgen spelers een extra bonus. Door dit zeven dagen achter elkaar te doen, krijgt de speler een nog grotere bonus.

Gym aanpassingen

Als een speler een gym van een andere kleur aanvalt en heeft verslagen, is er een korte tijdsperiode waarin alleen de speler die de gym verslagen heeft een Pokemon in de gym kan zetten. Dit voorkomt de frustratie wanneer de gym die je net verslagen hebt, geclaimd wordt door een ander team.

[adsenseresponsive]

De hoeveelheid gym prestige die een gym verliest wanneer die wordt aangevallen is verhoogd. Dit heeft te maken met de grote hoeveelheid level 10 gyms die er de laatste tijd zijn. De update moet het eenvoudiger maken om een level 10 gym te verslaan. De hoeveelheid gym prestige die een gym krijgt bij het trainen is verlaagd. Dit voorkomt dat gyms van je eigen team te makkelijk te trainen zijn sinds de vorige update, waardoor trainers zes Pokemon mogen gebruiken bij het trainen.

Nieuw trackingsysteem

Daarnaast is het nieuwe trackingsysteem uitgebreid van San Francisco naar Bay Area, Arizona en Seattle. Helaas hebben wij hier dus nog niets aan, maar mocht de test succesvol zijn, zien we het misschien in de toekomst ook in Europa terug. Het nieuwe trackingsysteem geeft aan welke Pokemon er bij een Pokestop bij jouw in de buurt zit. Spelers die het systeem al getest hebben, geven aan dat het vooral Pidgey’s en Rattata’s zijn die bij dichtstbijzijnde Pokestops worden weergegeven. Met andere woorden: ‘’Er zit een Pidgey bij de Pokestop 600 meter verderop, waarom ga je daar niet heen?!’’

[adsenseresponsive]

Ook wordt het aantal Pokemon bij de normale ‘Sightings’, de Pokemon die dus echt dichtbij zijn, gereduceerd van 9 naar 3! Met een Pidgey, Rattata en een Weedle in een straal van 60 meter om je heen, zie je dus niet die Bulbasaur die zich op 100 meter afstand van jou bevindt. Het goede nieuws is dus dat Niantic werkt aan een nieuwe tracker, maar het is dus nog even afwachten of het nieuwe trackingsysteem van Niantic daadwerkelijk een succes wordt.

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
0
Like
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 3

  1. Jammer genoeg is het draaien van pokestops praktisch onmogelijk geworden wanneer je bijrijder bent in een auto. Ik denk door te hoge snelheid, hij zegt elke keer try again later…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokemon Go Update 0.45.0

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image