Pokemon Go trading in aantocht!


De baas van The Pokémon Company heeft bevestigd dat het ruilen van Pokémon beschikbaar gesteld zal worden.

Niantic heeft over deze aankomende update nog niet veel gezegd. Op het ‘Reddit’ forum werd het ruilen van Pokémon veel besproken en wellicht is dit aanleiding geweest voor deze aankondiging. De discussie ging voornamelijk over het ruilen van Pokémon en over het ‘breeden’ van Pokémon, wat volgens velen ook een goed idee is.

Volgens Ishihara hebben ze slechts 10% ontwikkeld van wat Pokémon Go zal worden. Het ruilen van Pokémon, meer diverse battles en meerdere ontwikkelingen zullen worden geïntroduceerd, volgens Ishihara.

 

Niantic vindt het voornamelijk belangrijk om de juiste balans te vinden tussen game design en hoe de spelers denken over hun Pokémon collectie, en hoe hun Pokémon moeten leven.

De aangekondigden Safari Zone events gaan gewoon door voor alsnog die in september en oktober in Europa gehouden zullen worden.

De noodzaak van ’t ‘trading systeem’ is nog wel een punt van discussie. Wat vinden jullie hiervan? Ons lijkt het wel een leuk idee, het gaat natuurlijk wel om de manier hoe dat dit geïmplementeerd zal worden en hopelijk zullen er niet al te veel beperkingen zijn hierin.


Like it? Share with your friends!

161
, 161 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
47
Cry
Cute Cute
30
Cute
Damn Damn
157
Damn
Dislike Dislike
63
Dislike
Lol Lol
36
Lol
Like Like
162
Like
Love Love
43
Love
Win Win
35
Win
WTF WTF
83
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokemon Go trading in aantocht!

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image