Pokémon GO-spelers lopen gemiddeld 2000 stappen per dag meer


nieuw reglement

De echte trouwe Pokémon GO-speler wist dit natuurlijk al, maar nu is het ook nog eens onderzocht. Pokémon GO-spelers lopen gemiddeld 2000 stappen per dag meer dan niet Pokémon GO-spelers.

[adsenseresponsive]

Dit is gebleken uit onderzoek door Hanzhang Xu: “Pokémon Go is een van de meest populaire mobile games in de geschiedenis”, zegt Xu tijdens een conferentie van de American Heart Association. “In tegenstelling tot traditionele games moedigt het spelers aan fysiek actief te zijn en de echte wereld te verkennen. De game heeft een grote potentie om lichamelijke activiteit te promoten.”

Tijdens het onderzoek deden 167 iphone-gebruikers met Pokémon GO mee en speelden het spel 50 dagen. Gemiddeld liepen deze spelers 7600 stappen na het installeren van de app. Dit is volgens Xu een toename van 2000 stappen per dag. In vergelijking met niet-spelers behalen Pokémon GO-gebruikers twee maal zo vaak 10.000 stappen per dag. Xu ziet zelfs mogelijkheden voor verbeteringen op sociaal gebied. “De game kan als sociaal medium werken en spelers met elkaar in gesprek brengen.”

[adsensetekst]


Like it? Share with your friends!

392 SHARES
36
392 SHARES, 36 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
8
Cry
Cute Cute
9
Cute
Damn Damn
20
Damn
Dislike Dislike
5
Dislike
Lol Lol
3
Lol
Like Like
13
Like
Love Love
8
Love
Win Win
12
Win
WTF WTF
11
WTF

Comments 1

  1. Kan Pokémon go spelers in contact brengen?.
    Nee, Pokémon go brengt spelers met elkaar in contact. Onderling wordt veel informatie uitgewisseld met elkaar over het spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokémon GO-spelers lopen gemiddeld 2000 stappen per dag meer

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image