Pokemon Go spelen met scherm uit


Batterij besparen

Word je er nog steeds gek van dat de batterij van je smartphone binnen de kortste keren leeg is tijdens het spelen van Pokemon Go? Je kunt natuurlijk kiezen voor de optie om met een Powerbank op pad te gaan, maar die moet je weer aanschaffen, opladen, etc. Een veel simpelere manier om batterij te besparen is door gebruik te maken van Proximity Service. De meeste batterij gaat verloren doordat het scherm tijdens het spelen van Pokemon Go verplicht aan moet staan. Met deze app kan je Pokemon Go spelen met scherm uit.

[adsenseresponsive]

De app (alleen voor Android) zorgt ervoor dat het display van je telefoon wordt uitgezet als de nabijheidssensor van je smartphone is geblokkeerd. Na het downloaden en installeren zal je telefoon wel iets anders werken dan normaal. In je broekzak zal je telefoon vergrendelen, en Pokemon Go zal op de achtergrond gewoon door blijven gaan.

Hierdoor kun je dus Pokemon Go spelen en veel batterij besparen! Ben je dus van plan om veel eieren uit te laten komen, of kilometers te maken voor je buddy Pokemon, dan is dit de efficiëntste manier. Promoxity Service is er speciaal voor ontwikkeld dat je smartphone vergrendelt als je hem een tijdje niet gebruikt (zoals altijd), maar dus ook wanneer je je telefoon even niet gebruikt en die in je zak stopt.

[adsenseresponsive]

Niet onbelangrijk om te weten is dat je hiermee niet de servicevoorwaarden van Niantic breekt. Je bent dus volkomen legaal bezig en bespaart veel batterij.

What's Your Reaction?
Cry Cry
5
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
14
Damn
Dislike Dislike
4
Dislike
Lol Lol
5
Lol
Like Like
11
Like
Love Love
7
Love
Win Win
2
Win
WTF WTF
14
WTF

Comments 6

  1. Trainers,

    Je kan toch ook gewoon de baterij saver aanzetten in de optie bij pokemon go.
    Telefoontje naar voren kantelen of op ze kop en je scherm gaat ook op zwart.

    Wouter
    Team Instinct

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokemon Go spelen met scherm uit

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image