Pokémon Go Rondvaart in Amsterdam


Pokémon Go Rondvaart

Speciaal voor de Pokémon Go liefhebbers organiseert Rederij de Nederlanden 2x per dag een Pokémon Go Rondvaart over de Amsterdamse grachten. Voor jou en je vrienden een unieke kans om per boot op Pokémonjacht te gaan in het centrum van Amsterdam. En dat zonder dat je een stap hoeft te zetten!

Gotta catch em all

De vaartocht duurt 1½ uur waarin je langs plaatsen vaart die te voet haast niet te bereiken zijn, maar waar wel wat te halen valt. Wij zijn Magnemite, Tentacool en Dratini al tegen gekomen en dat is nog maar een kleine greep uit de Pokémons die onderweg te vinden zijn. Daarnaast vaar je langs tenminste 75 Pokéstops waar je voorraad kunt halen. Naast de Pokéstops en de jacht zie je de binnenstad van Amsterdam al varend ook nog eens vanuit een heel bijzonder perspectief.

Hieronder vind je een filmpje over de Pokeboat.

Geniet nog even van het mooie weer en boek jou ticket via de onderstaande button:

button

Nu voor slechts € 9,90 in plaats van € 14,90 per persoon! (+ € 1,56 reserveringskosten)

Pokémon Go Rondvaart

De boot vaart op een speciaal laag tempo zodat je alle kans krijgt om de Pokémons te vangen. Ook zijn er stopcontacten aan boord zodat je je telefoon kunt opladen. Je kunt iedere dag opstappen om 12:00 en 18:00 uur. De boot ligt klaar bij de opstapplaats voor Singel 359.

  • Varen = niet hoeven lopen
  • Tientallen Pokémons
  • Ruim 75 Pokéstops
  • Prachtige omgeving
  • Gezellig met andere Pokémon-jagers
  • Unieke beleving voor een lage prijs

Enthousiast over de Pokémon Go Rondvaart? Ga dan tijdens een dagje Amsterdam langs bij Rederij de Nederlanden. Een erg coole ervaring en ook ideaal om Pokemon te vangen. Bestel jouw Pokémon Go Rondvaart tickets via de onderstaande button.

button

Over Rederij de Nederlanden

Rederij de Nederlanden is een Amsterdamse rederij, gespecialiseerd in de verhuur van bijzondere boten voor vaartochten over de grachten van Amsterdam en het IJ. Wil jij een boot huren in Amsterdam? Kijk dan eens op de website voor de mogelijkheden. Uiteraard kun je ook contact met Rederij de Nederlanden opnemen via 020 – 42 33 006 of mail naar info@denederlanden.com.

What's Your Reaction?
Cry Cry
2
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
2
Damn
Dislike Dislike
3
Dislike
Lol Lol
2
Lol
Like Like
3
Like
Love Love
0
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
1
WTF

Comments 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokémon Go Rondvaart in Amsterdam

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image