Pokémon Go Poster


Pokémon Go poster

Je hebt ze vast en zeker wel eens gezien, van die grote posters met naamsvermeldingen van bekende DJ’s of Artiesten om een concert of feest te promoten. Doordat ze op veel gangbare plekken hangen weet je waar en wanneer wat is en niet zonder reden natuurlijk. De kracht van herhaling zorgt ervoor dat het onthouden wordt en dat je er eigenlijk niet meer om heen kan.

Je eigen Pokémon Go Poster

Nu heb jij vanaf vandaag de mogelijkheid om je eigen persoonlijke teamposter te bestellen. Hang hem op je kamer, voor je raam of ergens anders waar jij zeker weet dat veel mensen hem zullen zien. Je kan hem zelfs bij een Pokéstop  of Gym plaatsen om je territorium af te bakenen. Een andere opties is om te laten weten dat jij alleen of met je team hier bent geweest. Kies een zijde en laat zien voor welk team jij bent!

Deze unieke poster heeft een afmeting van wel 70x100cm en is volledig in de kleurstelling van jouw team verkrijgbaar. De tekst onder het logo is personaliseerbaar met jouw naam, nickname of andere soort tekst, dit is door jou vrij in te vullen. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een “Property of Team Valor – Rotterdam” Pokémon Go poster of wellicht met het noemen van de wijk waar je woont.

ArtikelIllustratie_

Pokémon Go Merchandise

Sinds de release van Pokémon Go op Nederlandse bodem is de stroom aan merchandise ook langzaam maar zeker opgestart. Met als gevolg een stortvloed aan dezelfde artikelen, waaronder sleutelhangers, teambadges, powerbanks, kleding en meer. De meesten bieden hetzelfde aan, waardoor je eigenlijk geen keuzemogelijkheid hebt om je te onderscheiden van anderen. Pokemon Go Guide heeft gelukkig op het gebied van powerbanks unieke pokechargers!

Met deze Teamposter kan je origineel uit de hoek komen en tegelijkertijd andere teams aftroeven. Een uniek item, waarvan Pokemon Go – Guide de primeur kan aanbieden. De gepersonaliseerde posters met jouw naam zijn bij ons per stuk te bestellen voor € 29,95 (incl. verzendkosten naar 1 adres in Nederland). Bij de prijs zit de aanpassing van jouw naam inbegrepen.

Meerdere Posters

Mocht je de hele straat of je buurt willen versieren met je Pokémon Go poster, dan kunnen we de poster ook in hogere oplage drukken van 1 ontwerp. Handig als je met je team erop uit wilt om jullie naam te promoten van jullie team in combinatie met de stad waar je woont bijvoorbeeld Hilversum, Amsterdam of Groningen. Aanvragen kan je hiervoor indienen via het onderstaande bestelformulier.

Alleen dit weekend: Alle bestellingen die dit weekend geplaatst worden profiteren van gratis verzendkosten, je betaald dan geen € 29,95, maar € 24,95. Je kan je bestelling plaatsen tot en met zondag 14 augustus 00.00 uur om te kunnen profiteren van deze actieprijs.

Levertijd is ±7 werkdagen (normale levering). + €5,- (voor spoedlevering van 3-4 werkdagen)

[wpforms id=”483″]

What's Your Reaction?
Cry Cry
2
Cry
Cute Cute
1
Cute
Damn Damn
2
Damn
Dislike Dislike
1
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
0
Like
Love Love
0
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 3

  1. ik heb er net 1 besteld voor mijn zoon, ben erg benieuwd naar de kwaliteit. De prijs is mijn ogen niet goedkoop of duur, het is een persoonlijke poster. Verwacht dat hogere oplage posters voor steden goedkoper zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokémon Go Poster

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image