Pokémon Go Park


Het Pokémon Go Park is een speciaal event wat zich plaats zal vinden tijdens het Pikachu Outbreak Event in Yokohama, Japan.

Dit event is te bezoeken vanaf 9 Augustus t/m 15 Augustus. Speciale spawns die er zullen zijn: Mr Mime, Unown en al de shiny Pokémon van de Pikachu familie. Entree is gratis en er zullen diverse speciale raids zijn zoals Wobbuffet, Houndoom, Ursaring, Pikach en Piloswine. Daarnaast zullen er speciale ‘eggs’ te vinden zijn die na 2km lopen zullen uitkomen.

Om dit speciale event te mogen vieren zullen wij een exemplaar van Pokémon Yellow in het Japans, verloten op onze facebook pagina! Voor degene die hier wel heen gaan of al zijn, denk er wel aan dat de cultuur in Japan niet hetzelfde is als in Nederland en je de regels in het Pokémon Go Park zou aan moeten houden als je problemen wilt vermijden. Je hebt daarnaast wel veel andere leuke winkels en centra die je zou kunnen bezoeken zoals het Pokémon Center. Er zijn in totaal 20 Pokémon centra te vinden in Japan en deze winkels hebben veel merchandise te koop die je exclusief kan halen in alleen deze Pokémon Centra. Mocht je de Pokémon Farfetch’d nog niet hebben, dan zal je deze in Tokyo in overvloed vinden!


Like it? Share with your friends!

0
, 0 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
24
Cry
Cute Cute
19
Cute
Damn Damn
81
Damn
Dislike Dislike
31
Dislike
Lol Lol
28
Lol
Like Like
74
Like
Love Love
21
Love
Win Win
24
Win
WTF WTF
63
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokémon Go Park

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image