Pokemon Go medailles


Medailles

Of het nu een zilveren of een gouden medaille is, iedere Pokemon Go trainer heeft wel een medaille in zijn bezit. Medailles zijn als Gym badges voor de trainers die de virtual reality game een beetje serieus nemen. Sommige medailles zijn veel moeilijker om te behalen dan anderen. Vandaag in een lijstje: de medailles te behalen in Pokemon Go, gerangschikt van eenvoudig tot onmogelijk!

[adsenseresponsive]

De medailles die de meeste trainers behalen zijn de Schoolkid, Backpacker, Bird keeper en Bug catcher. Dit zijn de medailles die het eenvoudigst te behalen zijn, aangezien deze type Pokemon het meeste voorkomen.

Sommige medailles lijken onmogelijk te behalen, zoals de Gold Fisherman medaille, of die van Pikachu fan. De medaille die op dit moment nog onmogelijk te behalen is, is de Dark medaille, aangezien er in generatie 2 pas Dark type Pokemon worden toegevoegd. Voorlopig nog onhaalbaar dus.

[adsenseresponsive]

Een fanatiek Pokemon Go speler, Zyxwgh, van TheSilphRoad heeft een schema gemaakt met medailles die hij, als level 30 zijnde, al heeft behaald en van plan is de komende tijd te behalen. Dit kun je dus een beetje verwachten als je level 30 bereikt.

Medaille tabel

Welk level ben jij en welke medailles heb jij al wel gehaald die bovenstaande trainer nog niet heeft?

What's Your Reaction?
Cry Cry
3
Cry
Cute Cute
4
Cute
Damn Damn
18
Damn
Dislike Dislike
5
Dislike
Lol Lol
4
Lol
Like Like
9
Like
Love Love
6
Love
Win Win
4
Win
WTF WTF
18
WTF

Comments 2

  1. Je kan toch niks met die medailles, dus ben er niet zo mee bezig. De gouden die ik nog moet zijn: Walker, breeder, ace trainer, younster, pikachu fan, fighting (bijna 173/200), Depot agent. En waarvan ik zilver ook nog moet: fisherman, skier, dragon tamer. Rest heb ik en ben level 31

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokemon Go medailles

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image