Pokémon Go-event in Amstelveen uitgesteld


Pokémon GO ontwikkelaar Niantic heeft bekend gemaakt dat het Safari-event in Amstelveen op 12 augustus is uitgesteld. Ook andere evenementen in Kopenhagen, Praag en Stockholm worden uitgesteld.


Niantic kon afgelopen week voor het eerst zien hoe een groot Pokémon Go evenement aan zou slaan. Mensen waren massaal afgereisd naar Chicago voor Pokémon Go Fest, maar kregen daar al gauw te maken met de nodige netwerkproblemen. Vorige week zaterdag mislukte in Chicago de viering van de eerste verjaardag van Pokémon Go door technische problemen met de servers en overbelaste netwerken. Voor 5 augustus stonden twee Pokémon Go Safari Zone evenementen gepland voor Kopenhagen en Praag en één week later, op 12 augustus, moest het ook gaan gebeuren in Stockholm en Amstelveen. Al die evenementen zijn nu uitgesteld tot ‘ergens later in de herfst’.

Niantic biedt zijn verontschuldigingen aan en belooft ter compensatie dat binnenkort enkele zeldzame Pokémon in bepaalde Europese steden zullen opduiken. Daarover én over de nieuwe data moet binnenkort meer informatie naar buiten worden gebracht. De evenementen van 14 augustus in Japan en 16 september in Frankrijk, Spanje en Duitsland gaan wel gewoon door.
Like it? Share with your friends!

0
, 0 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
7
Cry
Cute Cute
7
Cute
Damn Damn
26
Damn
Dislike Dislike
17
Dislike
Lol Lol
7
Lol
Like Like
14
Like
Love Love
13
Love
Win Win
11
Win
WTF WTF
23
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokémon Go-event in Amstelveen uitgesteld

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image