Pokémon Go Event in Amstelveen, 2e poging


Op 14 oktober vindt zich een Pokémon Go Event plaats in Amstelveen.

Er is nieuwe data bekend gemaakt over de uitgestelde Pokémon Go Events in Europa. Het event in Amstelveen zullen wij kunnen bijwonen op 14 oktober. Er zullen diverse zeldzame Pokémon te vangen zijn maar helaas geen Raids.

Het Safari Zone Event geeft deelnemers een medaille in het spel en ze kunnen ook speciale (2km) eieren krijgen waar zeer vermoedelijk een zeldzame Pokémon uit zal komen. Voor de rest zullen er nog meerdere zeldzamere Pokémon te vangen zijn in het gebied waaronder Kangaskhan, Larvitar en natuurlijk Chansey. Tijdens dit event zal je ook een verhoogde kans krijgen op het vangen van een ‘shiny’ Magikarp of Pikachu en er zullen diverse vormen van Unown beschikbaar zijn.

 

Je kunt aan dit event meedoen door middel van een gratis ticket dat op naam komt te staan en deze tickets zullen dan ook niet overdraagbaar zijn. Spelers die geen tickets hebben kunnen nog steeds in de omgeving van het event zeldzame Pokémon vangen, volgens Niantic.

 

Meer informatie over dit event zal binnenkort uitkomen op de Facebook Pagina van het winkelcentrum (Stadshard Amstelveen ). Er zouden zo’n 3500 tickets beschikbaar zijn in totaal ( een specifiek aantal is nog niet bevestigd )

 

Doordat het Pokémon Go Event in Chicago in juli uitliep tot een echte ‘disaster’ had Niantic het oorspronkelijke event uitgesteld dat op 12 augustus zou plaatsvinden. Veel spelers zorgde toen voor een overbelasting van het mobiele network waardoor de meeste spelers niet konden inloggen. De aanwezigen op dat event kregen dan ook hun geld terug van Niantic.

In Spanje, Frankrijk en Duitsland zullen ook Safari Zone events plaats vinden op 16 september. In Tsjechië en Denemarken zal dat op 7 oktober zijn en Zweden is net zoals in Nederland op 14 oktober.

Ook voor de andere vergelijkbare evenementen in Europa heeft Niantic nieuwe data bekendgemaakt. In Duitsland, Frankrijk en Spanje vindt het Safari Zone-evenement plaats op 16 september. In Denemarken en Tsjechië is dat op 7 oktober en in Zweden is het net als in Nederland op 14 oktober.

 


Like it? Share with your friends!

0
, 0 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
19
Cry
Cute Cute
12
Cute
Damn Damn
51
Damn
Dislike Dislike
20
Dislike
Lol Lol
7
Lol
Like Like
32
Like
Love Love
8
Love
Win Win
19
Win
WTF WTF
38
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokémon Go Event in Amstelveen, 2e poging

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image