Pokemon Go event – Amstelveen


Afgelopen zaterdag was het zover! De release van de nieuwe generatie Pokemon! Dit zou gevierd worden d.m.v een event in winkelcentra van unibail-rodamco. Wat een feest! En dit feestje zou natuurlijk niet gevierd kunnen worden zonder Wendy, dus hoppa, naar Amstelveen! De nieuwe generatie kwam natuurlijk al uit, in de nacht van donderdag op vrijdag, maar op zaterdag in Amstelveen wilde ik pas beginnen met vangen, ik wilde immers mijn lucky eggs gebruiken, voor dubbele xp. Ook mijn 7 day streak zou die dag zijn, nog meer punten!

Afijn, nadat wij hadden verzameld bij mij thuis en de kleine bij oma hadden afgezet, gingen wij op pad, rond 13:00 kwamen wij daar al aan. 14:00 zou het evenement beginnen, dus waren op tijd. We waren ergens verderop geparkeerd (gratis parkeren 😉) dus we moesten even een kwartiertje lopen, ach, goed voor de kilometers. Op het scherm konden wij al snel zien of we in de buurt waren, wauw! Dat waren veel pokestops en lures zeg! Lucky egg aan en gaan! Kreeg gelijk een dragon scale, en vangen en evalueren tegelijkertijd. Ergens hoopte ik dat Mewtwo om 14:00 zou komen, er werd daar nml flink over gespeculeerd, dus gauw ff rondlopen….

[adsenseresponsive]

We stapten het winkelcentrum binnen, en poef! Crash! 😡 Eindelijk online, sneazel voor me neus, crash! Grrrrr dat was eigenlijk de samenvatting van afgelopen zaterdag. Teveel mensen, teveel Pokemon, het systeem trok het heeeeel slecht. Je hoorde veel mensen erover mopperen. Alsmaar vlogen we eruit….. Tussendoor toch nog wat kunnen vangen, maar zodra we buiten waren ging het beter…

Binnen waren ook niet echt super interessante Pokemon, Vooral veel sentret, furret, murkrow, Swinub, natu en hoothoot. Toen we buiten waren zagen we mantine, xatu en Chinchou. Wel heel vaag, het was dus eigenlijk beter om buiten te blijven en daar rond te lopen.

De tijd begon te dringen, het was bijna 14:00, gauw naar binnen, door die mensenmassa, en maar met spanning wachten, zou Mewtwo komen of niet! We kregen de trailer te zien van Pokemon go en de nieuwe generatie… Maar nee geen Mewtwo, we werden getrakteerd op een interview met een bekende Nederlandse youtuber: gio… geloof ik heette die, geen idee, ken m niet…. Was ook niet erg boeiend, de jonge meisjes vonden m geweldig in ieder geval, nou ik niet! Dus we gingen nog maar even rondlopen en vangen….

Lekker rondgelopen, en lekker gevangen daar, zonder te crashen! Sneazel, remoraid, hoppip en zelfs een wonder skarmory!

Ach het was wel grappig om het mee te maken, maar we hadden beter naar Kijkduin kunnen gaan, denk… Terug in Katwijk, vingen we nog veel leukere dingen: marill, cyndaquill, slugma, snubbull, misdreavus, Totodile, pineco, girafarig en azumarill… Misschien volgende keer toch maar op Katwijk blijven of richting Kijkduin.

Hopelijk denkt niantic hier goed over na, als ze op deze manier (D.m.v. Een event) Mewtwo eruit te gooien, want de servers crashen voortdurend! Dat zou pas zuur zijn!

[adsenseresponsive]

What's Your Reaction?
Cry Cry
8
Cry
Cute Cute
4
Cute
Damn Damn
27
Damn
Dislike Dislike
13
Dislike
Lol Lol
6
Lol
Like Like
26
Like
Love Love
11
Love
Win Win
11
Win
WTF WTF
34
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokemon Go event – Amstelveen

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image