Pokémon Go community ontevreden over Legendary Raid Battles


Na aanleiding van de introductie van de Exclusieve Raid battles spreken veel spelers hun ontevredenheid uit over de Legendary Raid Battles.

Volgens veel spelers zijn de raids te schaars en is het niet gemakkelijk om genoeg andere spelers bij elkaar te vinden om samen deze raids mee te doen. De kans om een legendarische Pokémon te vangen is ook zeer klein om nog niet te spreken over de ‘catch rate’ van Mewtwo.

Mensen die in afgelegen gebieden wonen kunnen amper gebruik maken van deze raids omdat er simpelweg te weinig gyms zijn om te bezoeken. Dit leidt tot veel frustratie onder veel spelers wat eigenlijk heel jammer is.

Moltres, Articuno en Zapdos behouden een ‘catch rate’ van 23.59% per premier ball, en Ho-Oh en Lugia slechts 15.73%. Ondanks dat de catch rate van Mewtwo nog niet bekend is gemaakt zijn mensen al massaal aan het klagen omdat de Exclusieve Raid Battles slechts op uitnodiging gaan en het niet gemakkelijk is om een uitnodiging te krijgen. Hiervoor moet je namelijk recentelijk succesvol een Raid Boss hebben verslagen in een specifieke gym waarna je daarna tijdelijk de kans krijgt om een team samen te stellen om Mewtwo te kunnen verslaan.
Hopelijk leest Niantic mee en zullen ze de klachten van de spelers serieus in behandeling nemen waardoor er hopelijk door middel van updates, de Exclusieve Raid Battles meer toegankelijk zullen zijn voor spelers.

Gelukkig zijn de legendarische Pokémon al wel verlengd naar 31 Augustus

Articuno
Lugia(van 14 tot en met 31 augustus 2017)
Moltres (van 14 tot en met 31 augustus 2017)
Zapdos (van 14 tot en met 31 augustus 2017)
Mewtwo (via Exclusive Raid Battles, einddatum onbekend)


Like it? Share with your friends!

111
, 111 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
29
Cry
Cute Cute
23
Cute
Damn Damn
97
Damn
Dislike Dislike
37
Dislike
Lol Lol
28
Lol
Like Like
63
Like
Love Love
30
Love
Win Win
24
Win
WTF WTF
77
WTF

Comments 6

  1. Het is heel makkelijk als je een Raid heb gedaan en je krijgt daarna een uitnodiging voor Legendary Raid, dan zo snel mogelijk mensen laten weten de Raid van die zelfde gym te doen. Dan zullen genoeg mensen uiteibdelijk uitgenodigd worden. Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokémon Go community ontevreden over Legendary Raid Battles

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image