Pokémon GO AR Plannen in ontwikkeling, een stap in de juiste richting of juist niet?


Tijdens de onthulling van de nieuwe Iphones heeft Niantic het een en ander gezegd over de AR ontwikkelingen van het spel Pokémon Go.

Tijdens het grote apple event ‘keynote’ heeft Niantic het een en ander aangekondigd over de Pokémon Go AR-Functies. De nieuwe Iphones zullen beter geoptimaliseerd zijn voor de aankomende ontwikkelingen voor Pokémon Go AR Functies. In hun blog zeggen ze dat de AR functies van Pokémon Go slechts in de beginfase staan van wat het uiteindelijk zal worden. Zo voorziet Niantic voornamelijk nieuwe functies op het gebied van zogenaamde ‘Smart Glasses’ en de ‘HoloLens’. Deze zijn handig voor het voorzien van informatie maar ook voor het spelen van het spel zelf.

 

 

“And yes, colorful animated creatures can inhabit our backyards and parks, waiting to be discovered. Games beyond anything we can imagine today will be played out. Not by humans wired into Matrix-style pods, but by human beings walking, running, exploring, talking and connecting in the real world.”

Deze foto lieten ze zien in hun blog.

 

Ze zullen zich gaan richten op de digitale overlays die zullen synchroniseren met AR Brillen. AR brillen zullen een nieuwe ervaring toevoegen aan het spel en zullen meerdere functies gaan hebben. Wij weten alleen niet hoe dit zal werken en of dat daadwerkelijk straks iedereen met een AR Bril op, over straat loopt met een telefoon in zijn hand lijkt op dit moment nog ver weg voor de meeste van ons. Het concept is echter wel leuk alleen de uitvoering hiervan en de functies zullen wel een grote impact moeten maken op de gameplay, anders zullen velen van ons dit niet gaan gebruiken. Hopelijk is Niantic hier serieus mee bezig en zullen de investeringen niet voor niets zijn geweest. Wat vinden jullie van deze aankondigingen en de eventuele potentie die hierachter schuilt? Zou Niantic hier mee bezig moeten zijn om het spel naar ’t volgende niveau te brengen of kunnen ze zich beter op andere ontwikkelingen richten?


Like it? Share with your friends!

12
, 12 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
4
Cry
Cute Cute
5
Cute
Damn Damn
20
Damn
Dislike Dislike
7
Dislike
Lol Lol
6
Lol
Like Like
15
Like
Love Love
10
Love
Win Win
3
Win
WTF WTF
11
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokémon GO AR Plannen in ontwikkeling, een stap in de juiste richting of juist niet?

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image