Pokémon Go Adventureweek gaat van start


Het is alweer tijd voor een nieuw evenement in Pokémon GO. Na onder andere het gras en water event is het nu tijd voor een Adventureweek. Tijdens dit event zijn er vele extra’s te behalen en zal er een toename zijn van het aantal Rock-type Pokémon. Pokémon Go Adventure Week start aankomende donderdag, 18 mei om 22:00 Nederlandse tijd en zal een week later eindigen op 25 mei om 22:00.

[adsenseresponsive]

De Pokéomon Go-spelers hebben in totaal meer dan 15,8 miljard kilometer gelopen. Het betekent dat ze een afstand hebben afgelegd tot buiten het zonnestelsel! Dit is waarom Niantic de Adventureweek in het leven hebben geroepen. De vele voordelen die je aankomende week kan verwachten zijn de volgende:

 • Vier maar zoveel Candy als je met je Buddy samen loopt
 • Extra veel items bij een Pokéstop
 • Een toename van het aantal Rock-type Pokémon. Denk hierbij aan o.a. een Aerodactyl, Omanyte, Kabuto, Sudowoodo en waar mogelijk hun evoluties
 • 50% korting op de aankoop van Pokéballs
 • Een gratis nieuw item voor je outfit: de Explorer’s Hat

Het lijkt er sterk op dat Niantic er veel aan doet om Pokémon GO voor de trouwe spelers interessant te houden, en naar onze mening zijn ze daar goed mee bezig. Het weer de komende periode ziet er steeds beter uit dus reden genoeg om erop uit te trekken!

[adsenseresponsive]


Like it? Share with your friends!

215
, 215 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
48
Cry
Cute Cute
30
Cute
Damn Damn
154
Damn
Dislike Dislike
63
Dislike
Lol Lol
28
Lol
Like Like
142
Like
Love Love
51
Love
Win Win
63
Win
WTF WTF
106
WTF

Comments 9

 1. Niet interessant!!!!!! Ik wil oh ho, suicine, raikou, zapdos, moltres, articuno, kangaskan, tauros, farfetchd, mew, mewtwo, heracross, corsola, kortom; alleen de niet verkrijgbare pokemon. De rest heb ik al…………….

  1. tijdens valentines event stikte het van de execcutes, omanytes veel gezien tijdens het waterevent. Ik heb al 4 omastars. En zeker 5 exxecutors, ben nog op zoek naar shiny magicarp en dan nog de niet te krijgen specials. H

 2. tijdens valentines event stikte het van de execcutes, omanytes veel gezien tijdens het waterevent. Ik heb al 4 omastars. En zeker 5 exxecutors, ben nog op zoek naar shiny magicarp en dan nog de niet te krijgen specials.

  1. Hoi Annemieke, ik heb ze ook bijna allemaal, die er te krijgen zijn dan, ik krijg alleen mareep en avitar niet gevonden, jij hebt ze wel? Waar heb je ze gevangen of alleen uit eieren gekregen?

  1. Ik bedoelde inderdaad larvitar. Deze week, ondanks rock week maar 2x gevangen.

   Dan ligt het niet aan mij dat ik ze in het wild niet tegenkom. Met de eieren niet genoeg geluk gehad dat ik mareep en larvitar genoeg heb gekregen om alle evolves te kunnen hebben

   1. Larvitar heb ik idd alleen uit eieren. Eieren geven ook al geen uitdaging meer… maar kennelijk komen de legendaries eraan….. dan wordt t weer interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokémon Go Adventureweek gaat van start

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image