Pokemon Carousel en Berries


Berries

Eindelijk is het dan zover! Over een paar dagen zien we meer dan 80 nieuwe Pokemon verschijnen van de Johto regio. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe features doorgevoerd, die het spelen van het spel aantrekkelijker en eenvoudiger moeten maken.

[adsenseresponsive]

Eén van die nieuwe features is de ‘carousel’, die ervoor moet zorgen dat het vangen van een Pokemon wordt vereenvoudigt. Zoals op de afbeelding te zen is, staat er linksonder een berry en rechtsonder een Pokebal. Hierdoor kun je bij moeilijk te vangen Pokemon direct een berry geven met één klik op het scherm, zonder dat je eerst naar het menu moet.

Carousel

Nieuwe berries

Twee nieuwe berries, de Nabab en Pinap Berry, worden toegevoegd aan Pokemon Go. Samen met de Razz Berry zijn er nu dus drie verschillende berries die ervoor zorgen dat een Pokemon makkelijker te vangen is. De Nabab Berry zorgt ervoor dat de Pokemon die je wilt vangen minder snel beweegt en dus minder snel wegspringt bij het gooien van een Pokebal. De Pinap Berry zal de favoriete (en zeldzame) berry worden, die ervoor zorgt dat je dubbele candy krijgt bij het vangen van een Pokemon! Net zoals de Razzy Berry zijn deze berries te verkrijgen uit Pokestops. Nu is het alleen nog wachten op een manier om je ‘inventory’ (gratis) uit te breiden, want met zoveel nieuwe items zou dat toch wel moeten.

[adsenseresponsive]

What's Your Reaction?
Cry Cry
29
Cry
Cute Cute
18
Cute
Damn Damn
103
Damn
Dislike Dislike
29
Dislike
Lol Lol
11
Lol
Like Like
79
Like
Love Love
41
Love
Win Win
23
Win
WTF WTF
64
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokemon Carousel en Berries

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image