PokeLock app voor accu besparing


pokelock

PokeLock is een app welke voor een grote accu besparing zorgt voor Android smartphones. (Sorry iPhone gebruikers!) Lees snel verder om uit te vinden hoe het werkt en waar je PokeLock kunt vinden!

PokeLock

PokeLock is een Applicatie die ervoor zorgt dat wanneer je Pokémon Go speelt je scherm uitgeschakeld wordt, en zoals vele van jullie waarschijnlijk al weten is de grootverbruiker van je accu vrijwel altijd je beeldscherm, zelfs wanneer deze volledig gedimd is. Lees hieronder de volledige specificaties van de applicatie!

  • Zet je scherm uit wanneer je hem in een van je zakken doet of in een tas (via de nabijheids sensor van je telefoon)
  • Laat een zwart scherm zien en blokkeert alle aanwezige knopjes op het scherm (zoals je Home button, terug en instellingen knoppen)
  • Om de applicatie makkelijk in- en uit te schakelen zit er een zwevend knopje ingebouwd.
  • Zorgt ervoor dat je telefoon niet in slaap modus gaat.
  • Heeft een ingebouwde patroon beveiliging zodat je hem beveiligd in je zak of tas kunt stoppen.

De applicatie is maar 1.9 MB groot, dus heb jij een Android smartphone en vaak last van een lege batterij? Download hem dan snel vanuit de Google play store!

Hoe gebruik je PokeLock?

Na de installatie start je PokeLock op. Hierbij krijg je het zwevende knopje te zien en kun je kiezen uit een aantal opties. Secure Lock slaat bijvoorbeeld op de ingebouwde patroon beveiliging. Verder staat de applicatie standaard op Manual. Gebruikers met Android 5 of hoger kunnen kiezen voor automatisch. Rechtsonderin het menu van PokeLock vindt je de instellingen in de vorm van een geel tandwieltje. Hierbij is het handig dat je de optie turn screen off in pocket aanzet zodat het scherm automatisch uitgaat wanneer je hem in je broekzak stopt. Verder kun je hier nog het formaat van het zwevende icoontje aanpassen zodat hij wat minder, of juist meer, aanwezig is.

Hoe sluit je Pokelock af?

Gebruikers van Facebook Messenger zullen het al weten, voor degene die daar geen ervaring mee hebben: Je houdt het zwevende icoontje vast en sleept hem naar het kruisje onderin je scherm. Dat is alles!

Maximaal profijt van PokeLock

Het besparen van energie is natuurlijk één ding, maar om het verschil écht te maken raden we je een externe batterij, ofwel Powerbank, aan.  Gave en herkenbare powerbanks waar we al eerder over geschreven zijn die van Pokécharge. Deze week hebben ze trouwens een actie waarbij er geen verzendkosten hoeven te worden betaalt! Geen zin om erover te lezen maar wil je er gelijk één of meerder bestellen? Dan kun je hier klikken!

Hopelijk heb je weer wat aan deze informatie, wij horen graag in de reacties met hoeveel tijd jouw Pokémon Go speelsessies worden verlengd!

 

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
2
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
0
Like
Love Love
1
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
2
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PokeLock app voor accu besparing

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image