Pokéchargers – de ideale powerbank


Dat je een powerbank nodig hebt voor Pokémon Go is geen geheim omdat je batterij snel leeg loopt. Maar een normale powerbank is zo saai. Daarom hebben wij Pokéchargers . Deze powerbanks zijn speciaal voor Pokémon Go ontwikkeld en hebben dus ideale specificaties voor het spel.

Pokéchargers, de specificaties

De Pokéchargers zijn goede powerbanks voor Pokemon Go. Met een zeer gave Pokemon Go print en handig in je broekzak. Ze zijn van het merk LG, wat voor kwaliteit staat. Daarnaast heeft de powerbank 8800 mAh, hiermee kun je een normale telefoon (iPhone 5/6 of Samsung S6/S5)  ongeveer 3 tot 5 keer mee opladen. Hieronder de specificaties

  • Grootte: 110 x 68 x 9.9 mm (past in je broekzak)
  • Gewicht:  132 gram (lekker licht)
  • Capaciteit: 8.800 mAh (je kunt je telefoon sowieso vaak opladen)
  • Merk: LG

pokecharge_v2-1 pokecharge_v2-2

Daarnaast zijn deze powerbanks slechts €19,99 en hebben ze een hele coole uitstraling. Met een keuze uit een tiental verschillende prints zit er altijd eentje tussen die bij jou past. Sowieso elk team heeft een eigen Pokecharger maar er zijn ook prints van Eevee tot aan Mew, je kunt de Pokecharger kiezen die het beste bij jouw past. De Pokecharger komt met een oplaadkabeltje (USB) zodat je direct aan de slag kunt.

Pokécharger bestellen

Je kunt een Pokecharger al bestellen voor slechts €19,99 met gratis verzending binnen Nederland. Belgische trainers betalen slechts €3,95 voor de verzending. Daarnaast krijg je garantie op je Pokecharger, dus wanneer hij niet goed werkt krijg je een nieuwe.

Bestel via Pokemon Go Guide en ontvang ook nog eens 5% korting op jouw bestelling. Dit kun je krijgen door de volgende code te gebruiken bij het bestellen: Pokeguide en krijg dus 5% korting

Bestel hier jouw Pokecharger!

 pokecharge_normal_5

What's Your Reaction?
Cry Cry
1
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
2
Damn
Dislike Dislike
2
Dislike
Lol Lol
1
Lol
Like Like
3
Like
Love Love
2
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
3
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pokéchargers – de ideale powerbank

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image