Plaats zelf pokestops en gyms in Pokemon Go


Pokestop

In landelijk gebieden staan de pokestops en gyms veel verder uit elkaar dan in de steden. Voor diegenen die wonen in  landelijke gebieden kan het zelfs voorkomen dat er helemaal geen pokestop of gym in de buurt is. Daar kan je nu dus zelf verandering in aanbrengen.

[adsenseresponsive]

Er is een manier gevonden om pokestops en gyms in Pokemon Go te plaatsen. Dit is gedaan met behulp van Ingress. Ingress is een andere app/game van Niantic die zij een aantal jaar geleden gemaakt hebben. Spelers deden een upload van van plaatjes naar belangrijke bestaande portals in Ingress en zagen dat deze uiteindelijk als Pokestop in Pokemon Go terecht kwamen. Het is vooral belangrijk voor de landelijke gebieden dat deze Ingress portals plaatjes hebben.

Hoe krijg je een nieuwe pokestop of gym?

Om zelf pokestops en gyms aan te maken dien je eerst Ingress te installeren. Maak vervolgens foto’s van culturele of andere interessante portals in Ingress. Voorzie deze plaatjes van goede beschrijvingen en stuur deze op ter controle. Wanneer deze door het team worden goedgekeurd, komen sommige portals na twee weken beschikbaar in Pokemon Go.

[adsenseresponsive]

Niantic heeft deze werkwijze nog niet bevestigd, maar verschillende spelers bevestigen dat deze methode wel werkt. Het was al bekend dat Niantic verschillende belangrijke portals van Ingres met plaatjes beschikbaar aan het maken was in Pokémon Go als pokestops en gyms.  Het is dus niet vreemd dat in de landelijke gebieden alle hulp welkom is voor het aanbrengen van pokestops en gyms.

What's Your Reaction?
Cry Cry
24
Cry
Cute Cute
20
Cute
Damn Damn
72
Damn
Dislike Dislike
27
Dislike
Lol Lol
18
Lol
Like Like
46
Like
Love Love
14
Love
Win Win
19
Win
WTF WTF
55
WTF

Comments 4

  1. Uber lui reporting weer zeg.
    Ja, vroeger kon men in ingress portal locaties opgeven, Niantic heeft die locaties hergebruikt voor de pokestops en gyms.
    Maar het keyword hier is KON.
    Doe ff wat research en vraag een ingress speler hoe het in elkaar zit, in plaats van zo’n artikel te plaatsen…

    1. Het gaat om de portals die in Ingress wel aanwezig zijn en nog niet in Pokémon Go. Deze kan je in Pokemon Go krijgen door ze van goede plaatjes en beschrijvingen te voorzien. En dat kan nog steeds in Ingress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats zelf pokestops en gyms in Pokemon Go

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image