Paasevenement gaat van start: dubbele XP en meer


Na alle feestdagen en bijhorende evenementen was het wachten op een Pokémon GO paasevenement. Ontwikkelaar Niantic gaat dit weekend uitpakken met speciale extra’s voor actieve speler.

[adsenseresponsive]

Net als bij een aantal evenementen in het verleden kan je tijdens het paasevenement dubbele XP krijgen. Ook heb je sneller kans om bepaalde zeldzamere Pokémon in het wild tegen te komen. Maar niet geheel verrassend staan bij het paasevenement de eieren centraal. Door flink wat te lopen kan je in Pokémon GO eieren laten ‘hatchen’. Tijdens het paasevenement zullen er exclusievere Pokémon uit de eieren komen. Een 2KM ei geeft: Misdreavus, Remoraid, Togepi, Slugma, Pichu, Igglybuff en Cleffa. Uit een 5KM ei kun je Grimer, Kabuto, Koffing, Lickitung, Omanyte, Porygon, Dunsparce, Girafarig, Yanma, Wobuffet, Sneasel, Shuckle en Quilfish verwachten. Tot slot uit het 10KM ei zijn de volgende Pokémon mogelijk: Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Miltank, Scarmony, Chansey, Mareep en Sudowoodo.

[adsenseresponsive]

Geruchten gaan ook dat er tijdens het evenement een Pickachu te vangen is met konijnen oren, dit is echter nog niet bevestigd. Het evenement zal volgens bronnen morgen op 14-04 starten en zal 7 dagen aanhouden. Genoeg tijd dus om alvast naar buiten te gaan om flink wat kilometers te maken!

What's Your Reaction?
Cry Cry
76
Cry
Cute Cute
54
Cute
Damn Damn
259
Damn
Dislike Dislike
96
Dislike
Lol Lol
55
Lol
Like Like
186
Like
Love Love
51
Love
Win Win
69
Win
WTF WTF
150
WTF

Comments 7

  1. Wat is de bron voor dit artikel? Want op de officiële kanalen van Niantic vind ik hier niets over terug. Zou natuurlijk wel fantastisch zijn zo’n evenement.

  2. Ja zal fijn zijn als er ook eens wat moois komt in kleine plaatsen in 0laats van de stad of kijkduin kind is gek op pokemon maar heeft beperking maar beverwaard in rotterdam is knudde kwa pallen en zeldzame pokemon daar denk Nintendo niet echt over na jammer genoeg

  3. Sanne
    Een TIP van mijn je moet alleen pokemon die gebruik voor vechten en in Gym achter laat power up. Andere pokemon niet dan spaar je altijd stardust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Paasevenement gaat van start: dubbele XP en meer

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image