Overzicht alle wijzigingen 2/2


Gen 2 update

Dit is het vervolg van het vorige artikel over de wijzigingen in Pokemon Go met de laatste update. De meeste van de aanpassingen zijn gemeld op Reddit en zo in dit artikel opgenomen. Houd dus in gedachte dat er mogelijk een aantal kleine veranderingen niet opgenomen zijn, zoals het verwijderen van potentiële bugs voor het ruilen en PvP systeem.

Het vangen van Pokemon

Unown is gezien en is gevangen door verschillende trainers. Ze zijn echter wel zeldzaam en zullen niet zomaar tevoorschijn komen.

Niantic heeft de beloning voor het vangen van tweede en derde evoluties verhoogd. Voor een tweede evolutie (bijv. Bayleef) krijg je vijf candy’s en 300 stardust. Voor een derde evolutie (bijv. Meganium) krijg je 10 candy’s en 500 stardust.

[adsenseresponsive]

Daarnaast is er een ‘First Throw’ bonus toegevoegd, waardoor je 50 bonuspunten krijgt als je een Pokemon vangt met de eerste Pokebal die je gooit.

De Critical catch is toegevoegd aan het spel, die ervoor zorgt dat je een Pokemon vangt nadat de Pokebal slechts één keer heeft gerold. Normaal is dit drie keer, maar met een Critical catch heb je dus meer geluk.

Ditto kan ook transformeren in Gen 2 Pokemon, in Pokemon als Sentret, Yanma en Hoothoot.

Items

Er zijn twee nieuwe berry’s, de Pinap berry die ervoor zorgt dat je dubbele candy krijgt bij het vangen van de Pokemon en de Nabab berry, die ervoor zorgt dat een Pokemon minder springt en beweegt wanneer je hem probeert te vangen. De berry’s kun je verkrijgen vanuit Pokestops en door level up te gaan.

Gameplay veranderingen

De update is nog maar een paar dagen oud, en dus zijn er nog onzekerheden qua veranderingen. Zo is het nog steeds niet bekend welke 80 nieuwe Pokemon er te vangen zijn, en of er Pokemon alleen in bepaalde regio’s gevangen kunnen worden, net als Tauros, Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime.

Elke Pokemon heeft een icoontje gekregen voor een mannetje of een vrouwtje. Later, wanneer het ‘breeden’ naar Pokemon Go komt, heeft dit pas nut.

Sommige Pokemon hoeven minder kilometer met je te lopen als buddy om een candy te krijgen. Dit komt omdat er veel Pokemon van categorie zijn veranderd in het hatching systeem van de eieren. Niet onbelangrijk om te melden: Gen 2 Pokemon kunnen alleen uit eieren komen die je gekregen hebt na de update.

[adsenseresponsive]

What's Your Reaction?
Cry Cry
11
Cry
Cute Cute
12
Cute
Damn Damn
39
Damn
Dislike Dislike
12
Dislike
Lol Lol
10
Lol
Like Like
27
Like
Love Love
7
Love
Win Win
10
Win
WTF WTF
35
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overzicht alle wijzigingen 2/2

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image