Overzicht alle wijzigingen 1/2


Gen 2 update

Aangezien er met de laatste update zoveel veranderd is, volgt hier een overzicht met alle wijzigingen in Pokemon Go. De meeste van de aanpassingen zijn gemeld op Reddit en zo in dit artikel opgenomen. Houd dus in gedachte dat er mogelijk een aantal kleine veranderingen niet opgenomen zijn, zoals het verwijderen van potentiële bugs voor het ruilen en PvP systeem.

Algemene informatie

Het kan je niet zijn ontgaan dat de update vooral ging om de introductie van ruim 80 nieuwe Johto Pokemon. In het begin waren er nog wat problemen bij de shop en het evolueren van Pokemon, maar dat schijnt allemaal opgelost te zijn.

Tot 28 februari heb je nog de kans om in de shop extra opslagruimte voor je Pokemon te kopen, voor 100 kans in plaats van 200 coins. Doe er nog snel je voordeel mee, want vanaf maart betaal je weer de volledige hoofdprijs.

Rebalancing en algemene veranderingen

Sommige nesten en spawnplaatsen zijn veranderd door de toevoeging van extra Pokemon. Trainers moeten dus weer meer op avontuur om alle Pokemon te ontdekken.

De multi-touch is uitgeschakeld, waardoor het niet meer mogelijk is om met twee vingers tegelijkertijd op de ‘Power Up’ button te drukken. Dit was de afgelopen weken wel mogelijk, waardoor trainers hun Pokemon verder konden power uppen dan dat eigenlijk mogelijk zou moeten zijn.

[adsenseresponsive]

Er zijn veel veranderingen bij de movesets van Pokemon. Sommige hebben extra schade erbij gekregen, terwijl die bij anderen drastisch omlaag is gegaan. Ook in gym battles is rekening gehouden met de moves die overpowered waren. Die moves zijn nu langzamer, waardoor spelers niet achter elkaar op het scherm kunnen klikken en de tegenstander in een rap tempo verslaan.

Lapras is significant slechter geworden qua CP. Hierdoor is hij minder effectief te gebruiken in gym battles.

Pokemon movesets

Niantic heeft Legacy moves naar Pokemon Go gebracht. Dit zijn moves die Pokemon niet langer meer aan kunnen leren, omdat ze zijn verwijderd van het spel. De Pokemon die de moveset al hebben, behouden die gewoon. Om dit te compenseren, zijn er nieuwe moves beschikbaar gekomen voor Gen 1 Pokemon, die in feite de oude (Legacy) moves moeten vervangen.

Evolueren van Pokemon

Er zijn twee nieuwe evoluties van Eevee bij gekomen, Espeon en Umbreon. Eevee kan hierin evolueren door hem de naam ‘Sakura’ of ‘Tamao’ te geven. Meer hierover kun je teruglezen in ons artikel over de ‘Eeveelutions

Andere Pokemon hebben een speciaal item nodig om te evolueren, zoals een Sun Stone of een Metal Coat. In ons overzicht zeldzaamheid Pokemon en welke items Pokemon kun je zien welke Pokemon een bepaald item nodig hebben.

Niantic heeft de evoluties van Horsea en Zubat aangepast. Beide zijn te evolueren voor 25 candy in plaats van 50, doordat allebei de Pokemon een tweede evolutie in de keten hebben gekregen.

De candy van Hitmonchan en Hitmonlee zijn samengevoegd met de Tyrogue candy. Hitmontop kan overigens geëvolueerd worden vanuit een Tyrogue met als hoogste stat zijn stamina.

[adsenseresponsive]

What's Your Reaction?
Cry Cry
18
Cry
Cute Cute
15
Cute
Damn Damn
62
Damn
Dislike Dislike
27
Dislike
Lol Lol
14
Lol
Like Like
38
Like
Love Love
14
Love
Win Win
19
Win
WTF WTF
54
WTF

Comments 1

  1. hallo iedereen.
    Ik weet hoe je van een tyrogue kan zien welke evolutie het word.
    Als je een Pokémon uit een ei krijgt dan ga je kijken wat de IV is, Apraisen. Als de defense het sterkste punt is, krijg je een hitmonlee. Als de attack het sterkste punt is krijg je een hitmomchan. En als de HP het beste is krijg een een Hitmontop. Als er 2 goede zijn dan gaat het random. bv. HP en attack dan, word het een hitmontop of een hitmonchan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overzicht alle wijzigingen 1/2

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image