Optimaal je Incense gebruiken


incense

Er is een manier om je incense optimaal te gebruiken om zo zeldzame Pokemon te vangen Dit artikel legt uit hoe je het beste gebruik kunt maken van dit hulpmiddel in Pokemon Go

Optimaal gebruiken van de Incense

Er duiken steeds meer theoriën op, vandaag hebben we een theorie over hoe je het beste je Incense kunt inzetten. De theorie die we ditkeer hebben komt van iemand uit Zweden. Hij heeft tijdens zijn vakantie meerdere keren gebruik gemaakt van een Incense. Hierbij viel het hem op dat wanneer je dit doet in een dicht bewoond gebied je minder bijzonder Pokémon krijgt. Tijdens zijn vakantie was hij op het strand en daar maakte hij weer gebruik van een incense. Dit kreeg hij keer meer bijzondere Pokémon. Zo kwam hij onder andere Vulpix, Ponyta, Diglets en 2 x een Dragonair tegen. In stedelijke gebieden kwam hij veel vaker een Rattata, Weedle of Pidgey tegen. Nadat hij het door had is hij het gaan testen en heeft hij veelvuldig meer bijzondere Pokémon gevangen dan anders. Zo heeft hij afgelopen week nog onder andere de volgende Pokémon gevangen:

 • Charmanders
 • Bulbasaurs
 • Dratinis
 • Vulpix
 • Mr Mime
 • Onyx.

Hoe werkt het precies?

De Incense zou zijn werk het beste doen wanneer je de Sightings lijst leeg hebt en dus in een niet zo druk gebied bent (liefs compleet onbewoond). De theorie is meerdere malen door hem getest en hij komt elke keer tot dezelfde conclusie, meer bijzondere Pokémon in de eerder genoemde gebieden.

What's Your Reaction?
Cry Cry
19
Cry
Cute Cute
15
Cute
Damn Damn
29
Damn
Dislike Dislike
19
Dislike
Lol Lol
7
Lol
Like Like
26
Like
Love Love
13
Love
Win Win
17
Win
WTF WTF
31
WTF

Comments 21

 1. Getest en onjuist bevonden: waar ik woon zijn er bijna nooit Pokémon te zien. Met de incense kreeg ik de afgelopen 6x gebruiken: heel veel Ratata, Pidgey’s, Weedles, Catering en Spearows. Conclusie: geen bijzondere Pokémon gekregen.

  1. Het beste is gewoon Door woonwijk te fietsen niet harder dan 20 km anders ren je en hem dan aan te zetten je krijgt zelden en rare Pokémon van deze dingen maar Door een woonwijk te fietsen krijg je wel het meeste dus dan heb je toch optimaler gebruikt dan die Zweed hahaha

 2. I call bullshit. Heb het net geprobeerd. Mijn sightings lijst was leeg maar het meest benoemingswaardige was een venonat. Niet echt iets om achterover van te slaan. Leuke website verder!

 3. Dit is een slechte theorie.. Strand is standaard spawnplek voor al die zogenaamde uncommon pokemon.. Dagje kijkduin zonder insence en je hebt ze ook… Insence is een persoonlijke lure.. Het ligt naar mijn idee gewoon aan het gebied waar je jezelf bevind. Als ik een lure aanzet in de stad krijg ik ALTIJD stads pokemon met hier een daar een uitzondering. Als ik een lure/insence aanzet op het strand krijg je ALTIJD vuur/water/elektra pokemon met hier en daar de uitzondering. It doesnt make a difference if U use a lure or insence..

 4. De truk is niet enkel een incense gebruiken. Je moet een pokéstop vinden waar je sightingslist leeg is, daar een lure opzetten en een incense gebruiken. Ik heb het gisteren avond getest in de buurt van een mini vijvertje, meteen gestart met Goldeen, iets later Squirtle en een Drowzee en geëindigd met Abra. Vanavond ga ik terug voor een tweede test.

  1. Een incense zou beter werken als je rondloopt, terwijl je in combinatie met een lure juist vast zit aan een plek. Dat spreekt elkaar tegen. Weet je zeker dat je met een incense én een lure meer vangt dan met eerst een incense en daarna pas een lure?

 5. Klopt, al varende getest met niks in de buurt, ik ving allemaal niet alledaagse en voor mij nieuwe waaronder growlight, mankey, charmander enz. Dit in combi met een lucky egg en een paar evoluties die ik kon maken was het ook nog eens leuk voor de xp

 6. Iedereen die zegt “Mijn sightings list is leeg” Dat is niet per se een “Verlaten gebied”

  ik zit zelf buiten de kaart voor het spel en zijn ook geen pokémon te zien, Maar tegenover de plek (Circa 500 meter Verderop) Zitten spawn points voor De Standaard zooi, En de incense reageert daarop, Maar je moet dan ook wel meer dan 1 Kilometer van een Spawn punt vandaan zitten Heb ik ergens anders gelezen (Dus stel je vangt de straat leeg, Heeft dit geen invloed op de incense aangezien de Spawn points er nog zijn)

  Dus probeer, zoals andere hier ook al zeggen, Naar bossen te gaan, Want vreemd genoeg zitten in een groot aantal bossen geen Pokémon en zit je dus niet binnen 1 KM van een spawn point, en dan werkt dit pas

 7. Ik heb net een ditto gevangen. Bij mij zat hij in een pidgey. En owja toen ik een keer in Spanje was had ik een incense en spawnde er een gyarados! !!!!!!
  Owja en over die ditto is waar. Er is namelijk een update en ditto is in het spel gekomen. En niet zomaar maar hij zit verborgen in een pidgey rattata of een andere veel voorkomende pokemon. Allen ditto is zeldzaam.
  Tip
  Waneer je een bijv. Pidgey (ditto) vangt staat er in plaats van caught. Oh. En dan transformeert hij naar een ditto.
  Ltr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optimaal je Incense gebruiken

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image