Ontwijken in Gym gevechten


ontwijken in gym gevechten

Waarschijnlijk heb je al geprobeerd om een aantal gyms over te nemen. Tijdens deze gevechten is misschien opgevallen dat je kunt ontwijken in gym gevechten. Ideaal om te doen omdat het een hoop schade aan je Pokémon voorkomt en het makkelijker maakt om een gym over te nemen.  Maar hoe doe je dat? Ontwijken in gym gevechten?

Ontwijken in gym gevechten

Het ontwijken in gym gevechten is de ideale manier om met minder sterke Pokémon toch gyms over te kunnen nemen. Zo is het bij wijze van spreke mogelijk om met een Pokémon met een CP van 200 een Vaporeon te verslaan van CP 1500. Maar hoe pak je dit aan? In het kort: Let op wanneer er een gele flits in het scherm plaats vind. De animaties van de aanvallen zijn puur een afleiding bij deze techniek. Wanneer die flits gebeurd ontwijk je. Dan val je direct zelf aan en niet veel later zal er weer een gele flits plaats vinden. Die gele flits geeft aan dat de verdedigende Pokémon gaat aanvallen en is jouw signaal tot ontwijken.  Zie het filmpje in dit artikel met een voorbeeld.

Speciale aanvallen

Gebruik de speciale aanvallen alleen wanneer dit echt moet. Na het doen van een speciale aanval ben je namelijk kwetsbaar om aangevallen te worden door de verdedigende Pokémon. Daarnaast is de techniek vrij langzaam, zeker wanneer de verdedigende Pokémon veel health points heeft. Houd de tijd dus goed in de gaten. De beste manier is om te ontwijken, aanvallen, ontwijken, aanvallen etc. Na een paar keer oefenen heb je door hoe je twee keer kunt aanvallen voordat de verdedigende Pokémon weer aanvalt.

Zie het filmpje hieronder voor een voorbeeld. De Ekans heeft vrijwel geen schade na twee Gym pokemon. Het ontwijken in Gym gevechten is dus een ideale manier om aan extra experience punten te komen.

 

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
1
Damn
Dislike Dislike
3
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
2
Like
Love Love
2
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
3
WTF

Comments 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontwijken in Gym gevechten

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image