Nieuwe pokemon tweede generatie beschikbaar


Officieel tweede generatie Pokemon

Chikorita, Cyndaquil, Totodile, en nog veel meer Pokémon zijn er bijna! Eind deze week, kun je meer dan 80 Pokémon vangen uit de Johto regio van de Pokémon Gold en Pokémon Silver spellen. Bovendien zijn er verschillende nieuwe features geïmplementeerd die de Pokemong Go ervaring verrijken.

Extra Pokémon

Meer dan 80 Pokémon die oorspronkelijk ontdekt zijn in de Johto regio van de Pokémon Gold en Pokémon Silver spellen, maar ook de mannetjes en vrouwtjes Pokémon zullen in het spel beschikbaar komen.

[adsenseresponsive]

Nieuwe evoluties

Er zijn nog meer mogelijkheden om je Pokémon te evolueren in Pokémon GO. Pokémon ontdekt in de Kanto regio zullen binnekort geëvolueerd kunnen worden in de Pokémon die afkomstig zijn van de Johto regio! Nieuwe evolutie items zijn te verkrijgen bij de PokéStops, deze heb je nodig om een aantal Pokémon te kunnen evolueren.

Nieuwe Gameplay

Als je Pokémon in het wild tegenkomt kunnen ze anders reageren dan dat je gewend ben. Er is ook een nieuwe item carousel toegevoegd waaruit je verschillende berries en Poke balls kan kiezen. , don’t be surprised if they react in new ways as you’re trying to catch them. You’ll also notice the addition of new item carousels that allow you to select Berries and Poké Balls directly from the encounter screen. Verbeter je vaardigheden om zo die exclusieve Pokemon te vangen.

[adsenseresponsive]

Nieuwe berries

Pokémon eten graag Berries, er zijn nu twee nieuwe Berries toegevoegd bij het draaien van de PokéStops. Beschikbaar zijn de Nanab Berries en de Pinap Berries! Een Nanab Berry zorgt ervoor dat de bewegingen van een Pokemon worden vertraagd, waardoor deze makkelijk te vangen is. De Pinap Berry verdubbeld het aantal candy die je ontvangt als het lukt om de Pokemon te vangen.

Nieuwe Avatars en kleding items

Pas je avatar nog meer aan. Een compleet aangepaste nieuwe selectie van hoeden, shirts, broeken en andere items.

What's Your Reaction?
Cry Cry
23
Cry
Cute Cute
24
Cute
Damn Damn
105
Damn
Dislike Dislike
40
Dislike
Lol Lol
25
Lol
Like Like
89
Like
Love Love
27
Love
Win Win
38
Win
WTF WTF
73
WTF

Comments 2

  1. Dan mag het er wel bijn zijn maar dan heb ik wel wat vragen:
    1. Er komen later 2x zoveel Pokémon, maar dan moeten er wel minstens 2x zoveel pokestops zijn.(bij mij in de buurt zijn er nog wat plaatsen die een pokestop kunnen worden) 2. Als er straks gen 2 Pokémon in eieren gaan zitten, hoe moet dat dan? Dan moeten er wel nieuwe eieren. 3. Ik wil ook dat er wat gratis bag upgrades moeten zijn, evenals de storage upgrades. Ik kan wel sparen voor wat upgrades maar er zou wel wat gratis moeten zijn als er 2x zoveel Pokémon komen en als je geen geld uitgeeft…

    1. Lijkt mij dat ze gewoon toevoegen aan de bestaande eieren. Zie niet echt een reden om nieuwe te maken? Snap ook niet echt waarom meer pokestops vereist zijn (behalve als je echt 0in de buurt hebt xd dan begrijp ik het wel.) daarnaast kun je coins verzamelen voor de upgrades, gewoon wat gyms bezitten (max 10) daar kun je maximaal 100coins per dag mee verdienen 🙂 dat is immers ook het doel van het spel.. Van alle games eigenlijks, moeite doen tijd aan besteden en hoe langer je speelt hoe sneller het verdienen word. Als je dat weg zou halen haal je ook een doel voor jezelf weg 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe pokemon tweede generatie beschikbaar

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image