Nieuwe info uit code APK versie 0.49.1


Ultrabal

Een aantal dagen geleden werd versie 0.49.1 uitgerold voor Pokemon Go. In een eerder artikel werd al beschreven welke wijzigingen de update betreft, maar zoals we van Pokemon Go gewend zijn, zijn er achter de schermen nog veel meer wijzigingen doorgevoerd. Dankzij een aantal ‘dataminers’ van The Silph Road is er nieuwe informatie over komende features bekend gemaakt.

Geluiden voor 100 nieuwe Pokemon

Het is geen geheim dat er de aflopen dagen veel gespeculeerd is over de komt van generatie 2 naar Pokemon Go. Het is dan ook niet onverwachts dat er 100 nieuwe geluiden voor 100 verschillende Pokemon zijn toegevoegd. Betekent dit dat de komst van Gen 2 niet lang meer op zich laat wachten?

[adsenseresponsive]

Pokemon geslachten

Het lijkt erop dat er voor elke Pokemon een mannetje en een vrouwtje wordt geïntroduceerd. Is dit wellicht de eerste hint naar de ‘breeding’ feature?

Shiny Pokemon

Er zijn nog meer codes toegevoegd voor Shiny Pokemon. Shiny Pokemon zijn de normale Pokemon in een andere kleur en zijn extreem zeldzaam. Zo is de kans in de gameboy spellen dat je een Shiny Pokemon tegenkomt slechts 1 op 8192.

Meer avatar toepassingen

De avatar van Pokemon trainers kan uitgebreider worden aangepast. Er zijn nieuwe codes gevonden waaruit blijkt dat de avatar aangepast kan worden in de volgende categorieën:
– Haar
– Shirt
– Broek
– Pet
– Schoenen
– Ogen
– Rugtas

Pokemon kostuums

Niantic gaat een nieuwe look geven aan Pokemon de komende dagen. Daarnaast is er een nieuwe code ‘HOLIDAY’ verschenen.

Nieuwe positie Buddy Pokemon: Baby

De huidige positie van je Buddy Pokemon is op de grond, in de lucht, of op je schouder. In de code is een nieuwe positie verschenen: de Baby Pokemon. Dit bewijst nog maar eens dat Baby Pokemon spoedig naar Pokemon Go komen.

[adsenseresponsive]

Nieuwe sponsors

Er zijn twee nieuwe sponsor codes toegevoegd: GRILL en SMOKER.

Pokemon Tracker aanpassingen

De nieuwe tracker van Niantic krijgt nog veel feedback van spelers in landen waar het trackingsysteem pas is gelanceerd. Er worden een aantal aanpassingen gedaan wat betreft de ‘nearby’ en ‘sightings’ tracker.

Op basis van al deze nieuwe informatie kunnen we concluderen dat Niantic goed en vernieuwend bezig is om ons in de toekomst te voorzien van gloednieuwe features.


Like it? Share with your friends!

242 SHARES
1
242 SHARES, 1 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
1
Cute
Damn Damn
1
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
1
Like
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe info uit code APK versie 0.49.1

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image