Nieuwe grote update gaat Gym-systeem verbeteren


Pokémon Go is draait voor veel spelers nog steeds om het vangen en verzamelen van Pokémon. Het vechten in een Gym lijkt voor veel spelers niet erg interessant te zijn. Hier gaat verandering in komen volgens Niantic directeur Johh Hanke. 

[adsenseresponsive]

In gesprek met het Duitse Wired laat John Hanke weten dat een volgende grote update van Pokémon Go ervoor moet zorgen dat er meer mensen met hun Pokémon gaan vechten in de Gyms. De Gyms, die nu kunnen worden veroverd door te vechten met de verzamelde Pokémon bieden nu een “zeer beperte gameplay” geeft Hanke toe. “Ze werken simpelweg niet zo goed als we zouden willen.” Een nieuwe update moet hier verandering in gaan brengen: “We zullen dit aspect van het spel herzien, zodat er meer teamwork bij komt kijken en mensen meer stimulans en beloningen krijgen om deel te nemen.”

Legendarische Pokémon

Ook bevestigd Hanke aan Wired dat dit jaar de eerste legendarische Pokémon, zoals Mewto en Mew, zullen verschijnen. Waarschijnlijk zullen hier speciale evenementen voor worden gehouden waar deze legendarische monsters gevangen kunnen worden.

[adsensetekst]

What's Your Reaction?
Cry Cry
29
Cry
Cute Cute
30
Cute
Damn Damn
106
Damn
Dislike Dislike
39
Dislike
Lol Lol
20
Lol
Like Like
82
Like
Love Love
30
Love
Win Win
35
Win
WTF WTF
97
WTF

Comments 1

  1. Zolang het spoofen niet wordt aangepakt zijn gymbattles idd niet interessant. Je pakt een gym en zet um op lvl 10 en iemand van een andere kleur jast um vanachter zijn computer thuis naar beneden.

    Dus zolang ze het spoofen niet aanpakken zijn gymbattles kansloos voor mensen die het spel eerlijk spelen.

    Dat is de echte kern vh hele verhaal hierboven waarom mensen niet gaan gymmen. Eerlijke spelers zien dat het geen zin heeft omdat niantic niks tegen de spoofers doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe grote update gaat Gym-systeem verbeteren

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image