Niantic bevestigd: “Pokémon GO krijgt co-op functie”


Pokemon go update gyms

Hoewel het nog niet bekend is wat het precies wordt, gaat Pokémon GO uitgebreid worden met een co-op functies. Zo heeft Niantic, Inc. bekend gemaakt in een blogpost. Ook laten ze weten dat deze functie hoogstwaarschijnlijk deze lente al uit zal komen.

[adsenseresponsive]

“NU de lente in het noordelijk halfrond is begonnen, kunnen spelers uitkijken naar nieuwe coöperatieve, sociale gameplay-ervaringen die Trainers nieuwe en spannende redenen geven om weer naar buiten te gaan.” schrijft Niantic, Inc. En ondanks dat Niantic geen verdere informatie geeft, is het wel de eerste keer dat deze coöperatieve functie voor Pokémon GO besproken wordt.

Gamingwebsite Polygon liet eerder al weten dat door het ‘ontleden’ van de code, al tekenen te hebben gezien die zouden duiden op dit soort functies. Zo wordt het woord ‘raids’ al meerdere malen genoemd en er sprake zijn van spelers die een Gym verdedigen en anderen die aanvallen. Niantic heeft al eerder laten weten dat ze niet geheel tevreden zijn over de functie van Gyms, en lijken hier met de co-op functie eindelijk wat aan te gaan doen. Wij gaan deze ontwikkelingen goed in de gaten houden!

[adsenseresponsive]


Like it? Share with your friends!

156 SHARES
147
156 SHARES, 147 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
42
Cry
Cute Cute
20
Cute
Damn Damn
115
Damn
Dislike Dislike
40
Dislike
Lol Lol
36
Lol
Like Like
88
Like
Love Love
41
Love
Win Win
35
Win
WTF WTF
92
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niantic bevestigd: “Pokémon GO krijgt co-op functie”

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image