Niantic bevestigd: Deze zomer legendarische Pokémon


De geruchten gingen al langer maar nu is heeft vicepresident van Niantic, Mathieu de Fayet, bevestigd dat er deze zomer legendarische Pokémon naar Pokémon Go komen. Dit deed hij in een interview met de Braziliaanse krant O Globo.

[adsenseresponsive]

Op de vraag hoe ze de interesse van de 65 miljoen spelers hoog willen houden, geeft De Fayet aan dat ze werken aan meerdere functies die gepland staan voor deze zomer. Hij noemt onder andere de komst van legendarische Pokémon. Naast de komst van de legendarische Pokémon kunnen we binnenkort ook gevechten tussen meerdere spelers verwachten. Volgens de Fayet was het de bedoeling dat sommige functies al eerder aan de game werden toegevoegd, maar dat het door de populariteit niet mogelijk was.

De Fayet gaf ook aan dat de teamkeuze die je aan het begin van het spel maakt ook meer waarde krijgt. Sociale interacties worden belangrijker en het duurt ook niet lang meer voor we het gevecht aan kunnen gaan met mensen die we onderweg tegenkomen. Er is niet bekend wanneer deze functies aan het spel worden toegevoegd, maar verwacht deze zomer weer drukke straten en lures op elke pokéstop, want de toevoeging van legendarische pokémon gaat ongetwijfeld veel trainers terug het spel in trekken.

[adsenseresponsive]


Like it? Share with your friends!

276
, 276 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
67
Cry
Cute Cute
62
Cute
Damn Damn
245
Damn
Dislike Dislike
75
Dislike
Lol Lol
54
Lol
Like Like
225
Like
Love Love
59
Love
Win Win
64
Win
WTF WTF
161
WTF

Comments 1

  1. “De Fayet gaf ook aan dat de teamkeuze die je aan het begin van het spel maakt ook meer waarde krijgt”

    Betekend dat dan ook de optie om (eenmalig) van team te veranderen? Anders wordt de huidige spelers nu een keus door de strot gedouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niantic bevestigd: Deze zomer legendarische Pokémon

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image