Nest migratie 12 maakt Pokedex compleet voor 72-jarige oma


nest migratie

Het is weer zover! Nest migratie 12 heeft vannacht plaatsgevonden. En wederom zitten er slechts twee weken tijd tussen de migraties. Hiermee worden alle spawnplaatsen van Pokemon dus afgewisseld en heeft iedereen de kans om zoveel mogelijk verschillende Pokemon in de buurt te vinden.

[adsenseresponsive]

Net als bij de laatste paar nest migraties is er geen touw aan vast te knopen wat de veranderingen zijn. Bij de eerste paar nest migraties van Pokemon Go was er een standaard lijst met veranderingen van nests, bijvoorbeeld dat Charmander een Squirtle werd. Dit was dan voor alle nests over de hele wereld een vaststaand feit, maar in de laatste nest migraties is er geen specifieke lijst meer met veranderingen van nests.

De website van The Silph Road kan je op weg helpen om de nesten met Pokemon te vinden die je nog mist in je Pokedex. Trainers kunnen hier aangeven van welke nesten zij kennis hebben. Deze bevindingen geven een goede indicatie van mogelijke en bekende nesten.

[adsenseresponsive]

Pokedex compleet door nest migraties

Door nest migraties blijft er veel variatie in de te vangen Pokemon in Pokemon Go. Hierdoor heeft een 72-jarige oma in de Verenigde Staten de Pokedex al compleet (exclusief de specifieke regionale Pokemon), zo tweette @NianticLabs. Zelfs alle nieuwe baby Pokemon van Gen 2 heeft zij al in haar bezit.

Het ziet er dus weer naar uit dat trainers zelf op pad moeten gaan om uit te zoeken welke veranderingen er in de buurt hebben plaatsgevonden. Ben jij blij met de veranderingen bij jouw in de buurt?

What's Your Reaction?
Cry Cry
5
Cry
Cute Cute
2
Cute
Damn Damn
8
Damn
Dislike Dislike
6
Dislike
Lol Lol
4
Lol
Like Like
0
Like
Love Love
3
Love
Win Win
2
Win
WTF WTF
5
WTF

Comments 12

  1. Kabuto eindelijk bij de dichtsbijzijnde pokéstop! Erg blij mee. Moet nog 9 van Generatie en Kabutops is er één van dat gaat binnen 2 weken wel lukken nu.

  2. Helaas is Kabuto nu hier weg. Kon er vaak niet bij komen door GPS problemen, maar nu dus geen kans meer. Charmander is verdwenen en daar zit nu Bulbasaur terwijl ik Charmander nodig heb. Niet heel blij dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nest migratie 12 maakt Pokedex compleet voor 72-jarige oma

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image