Maximum aantal egg incubators


Egg incubator

Het kerst en eindejaars evenement is in volle gang! Iedere dag krijgen trainers één gratis egg incubator bij de eerste Pokestop van de dag. Hierdoor begonnen trainers zich af te vragen of er een limiet is voor het aantal egg incubators dat je kunt hebben. Over de hele wereld zijn Pokemon Go spelers aan het kijken tot hoeveel egg incubators zij kunnen komen.

[adsenseresponsive]

Op het moment van schrijven is er nog geen speler die een maximum heeft gevonden. Bij TheSilphRoad wordt er een topic bijgehouden en kan iedereen zijn bevindingen posten. Eén trainer heeft al 114 incubators en heeft de limiet nog steeds niet bereikt.

Egg incubators gelijk aan aantal eieren

Eerst werd gedacht dat je maar evenveel egg incubators als eieren kunt hebben, maar deze theorie gaat niet op. Dat zou betekenen dat je maar maximaal 9 incubators kunt hebben, een aantal dat zeker met het Kerst evenement (met dagelijks gratis incubators) wat aan de lage kant is). Volgens andere spelers heeft de limiet te maken met het aantal items in je bag. Is je bag vol, heb je ook geen ruimte meer voor egg incubators.

[adsenseresponsive]

Mocht je ook een poging wagen, wensen we je veel geluk! Houd het forum van TheSilphRoad in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van de progressie en het eindresultaat. Of weet jij al of er een limiet is gesteld voor het aantal egg incubators? Laat ons niet langer in spanning wachten en deel het met andere Pokemon trainers!

What's Your Reaction?
Cry Cry
3
Cry
Cute Cute
1
Cute
Damn Damn
6
Damn
Dislike Dislike
6
Dislike
Lol Lol
3
Lol
Like Like
2
Like
Love Love
1
Love
Win Win
5
Win
WTF WTF
7
WTF

Comments 1

  1. Incubators tellen mee als inventory, dus de maximale hoeveelheid incubators die je kunt hebben staat gelijk aan je inventory slots.

    Een uitzondering hierop is wanneer je items krijgt dmv een Level omhoog te gaan of een daily bonus van Pokestops. Hierdoor kun je meer items hebben dan je inventory normaal toelaat.

    Dus; max. # Incubator = bag space + lvl. up/disc spin rewards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximum aantal egg incubators

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image