Items in Pokémon Go


items in pokemon go

TIjdens het spelen van Pokémon krijg je door levelen toegang tot steeds meer items. Maar wat kun je met items in Pokémon Go? In dit artikel bespreken we de items in Pokémon go en wat hun werking is.

• Pokéballs
Pokéballs heb je nodig om wilde Pokémon te kunnen vangen. Pokéballs krijg je bij Pokéstops en wanneer je en level omhoog gaat. Hoe je het beste Pokéballs kunt gooien lees je hier.

• Razz Berries
Razz berries zijn items in Pokémon Go die je tijdens het vangen van Pokémon kunt gebruiken. Pokémon vinden razz berries een lekkere snack en zullen daardoor minder snel wegrennen tijdens het vangen. Gebruik razz berries wanneer je zeldzame Pokémon wil vangen of wanneer de Pokémon steeds uit de Pokéball springt

• Great Balls
Bij het bereiken van level twaalf unlock je Great Balls. Great balls zijn een nieuw soort Pokéball die er voor zorgen dat je een hogere kans hebt om Pokémon te vangen. Gebruik Great balls dus bij sterkere Pokémon (Hoge CP) om zo je kans vergroot dat je de Pokémon vangt.

• Egg incubator
Egg incubator worden gebruikt voor het uitbroeden van eieren. Wanneer je levelt krijg je meer egg incubators, helaas kun je deze slechts enkele keren gebruiken. Maak dus slimme keuzes m.b.t. welke eieren je in de egg incubator doet.

• Ultra balls
Bij het bereiken van level 20 krijg je ultra balls. Deze Pokéballs zijn weer een stapje beter dan Great Balls. Wees zuinig op ultra balls aangezien ze wat moeilijker te krijgen zijn bij pokestops.

• Potions
Potions zijn de eerste Pokémon medicijnen die je krijgt. Het is bedoeld om gewonde Pokémon beter te maken. Een normale potion herstelt een Pokémon met 20 health points

• Super Potion
Nadat je level 10 bereikt krijg je naast normale potions ook super potions. Super potions hebben dezelfde werking alleen herstellen ze 50 health points in plaats van 20.

• Hyper Potion
Het laatste type potion is de Hyper Potion. Je krijgt deze wanneer je level 15 bereikt. De hyper potion hersteld Pokémon met 200 health points.

• Revive
Revive is een medicijn die je Pokémon weer tot leven wekt wanneer hij dood is gegaan tijdens een gevecht in een gym. Met dit medicijn komt je Pokémon weer tot leven en hersteld de helft van zijn health points. Wanneer je een Pokémon weer tot leven wekt is het dus zaak om ook een potion te gebruiken.

• Lucky Egg
Wanneer je dit item in Pokémon Go gebruikt krijg je dubbele XP voor een half uur. Gebruik dit ei wanneer je snel wil levelen. Hoe je dat doet lees je hier.

• Lure Module
De Lure module maakt van een Pokéstop een soort magneet voor wilde Pokémon. Deze magneet blijft 30 minuten actief en andere trainers kunnen ook gebruik maken van jouw Lure Module.

Incense
De incense verspreid een lekker geurtje om je personage heen. Wilde Pokémon komen hierop af. Het voordeel van incense is dat alleen jij hier voordeel van hebt. Incense blijft actief voor 30 minuten

• Masterballs
Na grondig onderzoek van de broncode is gebleken dat er ook masterballs in het spel zitten. Deze pokeballen zijn bedoeld om legendarische Pokémon te vangen zoals Zapdos en Moltres. Ook kun je hier Mewtwo en Mew mee vangen.

Op dit moment zijn dit alle items in Pokémon Go. Door te levelen krijg je steeds meer verschillende items in Pokémon Go. Heb je toevoegingen of suggesties? Laat een reactie achter.

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
1
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
1
Like
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 2

  1. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
    Extremely useful info specifically the final phase
    🙂 I care for such information a lot. I was looking for this particular info for a long time.

    Thank you and good luck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Items in Pokémon Go

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image