Is Kijkduin in de winter ook nog de Pokemon plek?


Hallo allemaal!

Ik besloot vandaag 28 november 2016 maar weer eens polshoogte te gaan nemen in Kijkduin. Zelf ben ik ook al een aantal weekjes niet geweest, tja druk, druk.  Dus besloot ik maar weer eens te gaan, op mijn o zo vertrouwde maandag. Thuis de boel op orde stellen en hoppa de auto in.

WC’s weg?

Wij hebben het geluk dat wij dichtbij Kijkduin wonen, het is ongeveer 40 minuten rijden vanuit Katwijk, al leek het een eeuwigheid te duren dit keer. Want ik moest plassen! En heel nodig ook! Dus eenmaal aangekomen, snel parkeren en rennen. Euhm Huh? Wc’s weg? Ik was flink verontwaardigd! Ze hadden de wc’s weggehaald! Afijn, gelukkig hebben we het gebouwtje nog en gelukkig 50 cent op zak. Maar waarom ze die nu hebben weggehaald, is mij een raadsel, maar wel goed om te weten, voor de volgende keer! Het viel mij op, dat het wel erg rustig was. Rustiger dan anders op de maandag. Er waren wel mensen en lures, maar toch minder. Maar het was ook verschrikkelijk koud!

[adsenseresponsive]

We werden al verwelkomt met een Pikachu, altijd leuk. En langzamerhand vulde mijn beeldscherm met allerlei Pokemon. De hoeveelheid was er ook nog steeds, gelukkig! Doduo, een wonder omanyte, clefairy, kabuto, ditto en weer n Pikachu. Voor zover niks te klagen.

Kijkduin Spawns

Ergens in de verte hoorde ik iemand zeggen: nou valt me erg tegen vandaag. Ik heb daar eens over na zitten denken, Kijkduin, tegenvallen? Of zijn wij nu zo verwend met Kijkduin, dat de mooie Pokemon niet zo mooi meer zijn? Feit is wel, dat na de zoveelste keer Kijkduin, het minder leuk is, als de eerste keer. Toen was het heerlijk warm, en hadden we nog een lege pokedex. Tja en nu, ontzettend koud, en is m’n pokedex (op kangashkan, f’arfetch en tauros na) compleet.

Ondernemers brengen Pokemonpaal weer terug

Voor het tijd was om naar huis te gaan, besloten wij nog even een heerlijke kibbeling te halen, en de bibberende verkoper stond mij vriendelijk te woord. Ik wilde natuurlijk wel weten, wat er met de o zo beruchte pokemonpaal is gebeurd. We wisten dat hij geveild was, en de opbrengst voor de plaatselijke scoutingclub was.

Kijkduin Wendy

Nou zei hij, wij, en dan bedoel ik bijna alle ondernemers hier bij het deltaplein, vonden het zo’n onzin, dat de pokepaal weg moest, voor een paar zeurende bewoners, dat wij met z’n allen hebben geboden. Met trots vertelde hij dat zij het hoogste bod hadden, en deze gewoon te zien is bij het deltaplein. Voor ons is iedereen welkom hier, pokemonjagers, toeristen enz. enz.  Weinig last hebben wij van jullie, en al die ophef erover vonden wij onzin.  Ik wens u nog een goeie vangst en nog een fijne dag mevrouw!

[adsenseresponsive]

Conclusie

Ponyta’s, exeggcute, magmar, onix, vulpix en growlithe vlogen voorbij. Nee, mijn conclusie, Kijkduin is nog steeds de Kijkduin die wij kennen. Goedgevuld, en met mooie Pokemon. Het was een koude, maar goede dag vandaag. Als je pokedex nog niet compleet is, kan je gerust nog gaan naar Kijkduin. Voor nu wacht ik nog even op de 2de generatie, voor ik weer ga. Want het was wel heeeeeel erg koud.

Ik wens jullie nog veel plezier en hopelijk tot snel! 💋
Wendy Schaap.

Van de redactie: Wil je ook een keer naar Kijkduin, maar is het te ver rijden. Bekijk dan of een verblijf in vakantiepark Kijkduin van Roompot iets voor je is.

What's Your Reaction?
Cry Cry
2
Cry
Cute Cute
1
Cute
Damn Damn
2
Damn
Dislike Dislike
1
Dislike
Lol Lol
1
Lol
Like Like
6
Like
Love Love
1
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
1
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is Kijkduin in de winter ook nog de Pokemon plek?

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image