Hoe werkt de GPS in Pokemon Go?


GPS pokemon go

Een vraag die regelmatig voorbij komt onder gebruikers: Hoe kan ik zo effectief mogelijk mijn eieren uit laten komen? Door veel te lopen uiteraard, maar dan moet je wel weten hoe de GPS-functie in Pokemon Go werkt. Zeker met het eindejaars event is het handig om te weten hoe de GPS werkt.

Veel trainers denken dat de GPS de afstand meet die je hebt afgelegd (door je smartphone nauwkeurig te volgen). In zekere zin is dit ook zo, maar het werkt net iets anders. Gebruikers raken dan ook gefrustreerd wanneer zij 30 á 60 minuten in cirkels hebben gelopen en er slechts 0,5 km aan afstand is afgelegd.

[adsenseresponsive]

De GPS-functie in Pokemon Go werkt met twee variabelen: afstand en tijd. De afstand tussen punt A en punt B wordt om een bepaalde tijd gemeten. Neem als voorbeeld 2 minuten. In onderstaande afbeelding is de route weergegeven die je hebt afgelegd om van punt A naar punt B te komen. Na 2 minuten kom je aan bij punt B en is de kortste weg van punt A naar B gemeten.

Werking GPS Pokemon Go

[adsenseresponsive]

Met dit in het achterhoofd is de beste manier om afstand af te leggen (en eieren uit te laten komen) om in een rechte lijn te lopen. Dit is de meest effectieve manier om zoveel mogelijk afstand af te leggen. Houd er wel rekening mee dat je je aan de snelheidslimiet van 10,5 km per uur houd, anders worden er alsnog geen meters aan je eieren toegevoegd. Loop je toch in cirkels, is het verstandig om halverwege even te stoppen totdat de afgelegde afstand is verwerkt en kun je vervolgens weer verder lopen.

What's Your Reaction?
Cry Cry
1
Cry
Cute Cute
1
Cute
Damn Damn
9
Damn
Dislike Dislike
3
Dislike
Lol Lol
1
Lol
Like Like
5
Like
Love Love
2
Love
Win Win
5
Win
WTF WTF
8
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt de GPS in Pokemon Go?

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image