Hoe vind je een Ditto?


Ditto vangen

Zoals jullie weten is Ditto sinds kort eindelijk te vangen in Pokemon Go en sommige trainers hebben hem al gevonden. Ditto verandert meestal in een Pidgey, Magikarp of Rattata, dus probeer zoveel mogelijk van deze Pokemon te vangen. Maar er zijn nog meer Pokemon die een Ditto kunnen zijn. En volgens een aantal trainers op Reddit zijn er bepaalde Ditto spawnplaatsen.

[adsenseresponsive]

Om Ditto te vangen, probeer je zoveel mogelijk Pokemon te vangen, en dan hopen dat de Pokemon verandert in een Ditto. Dit geldt niet alleen voor Pidgey, Magikarp en Rattata, maar ook voor Zubat, Spearow, Metapod, Venonat, Paras en Mankey. Sommige trainers vertellen dat ze een Ditto kregen na het vangen van een Ekans, Doduo, Nidoran male en zelfs een Snorlax.

Ditto uit een ei

Veel trainers vragen zich af of het ook mogelijk is om Ditto uit een ei te hatchen. Wanneer je Ditto als buddy Pokemon gebruikt, moet je 3km met hem lopen voordat hij een candy vindt. Dit betekent dat Ditto uit een 5km ei zou moeten komen. Gebruikers van Reddit hebben meer dan 100 eieren uit laten komen, maar geen van allen heeft een Ditto gehatcht.

[adsenseresponsive]

Spawnplaatsen

Maar hoe vind je een Ditto? Zoals elke Pokemon heeft Ditto ook bepaalde spawnplaatsen. Trainers die al meer dan 12 Ditto hebben gevangen, geven als tip om niet in de buurt van het water te zoeken. Dit omdat je daar alleen kans hebt om een Magikarp tegen te komen en minder Pidgey, Rattata, Zubat etc. Ben je in een buurt omgeven door de Pidgey en Rattata, heb je de meeste kans een Ditto te vangen. Daarnaast melden trainers die er meerdere Ditto’s hebben gevangen dat te doen op plaatsen met lures. Verder wordt er gemeld dat de spawn points van Ditto meestal hetzelfde zijn.  Ben je dus nog op zoek naar een Ditto? Ga naar een plek waarvan je hebt gehoord dat andere trainers daar een Ditto hebben gevangen en probeer het dan eens met een lure. Je hebt nog even om gelijk te profiteren van de dubbele XP die je tijdens dit bonus thank you event nog krijgt.

What's Your Reaction?
Cry Cry
8
Cry
Cute Cute
4
Cute
Damn Damn
18
Damn
Dislike Dislike
6
Dislike
Lol Lol
10
Lol
Like Like
15
Like
Love Love
8
Love
Win Win
10
Win
WTF WTF
16
WTF

Comments 3

 1. Ik heb het idee dat de pokémon weer makkelijker te vangen zijn als je Ditto eenmaal hebt. Heb hem gisteren 1 december gevangen, of heb ik vandaag gewoon geluk gehad?

 2. Vandaag al zittend op mn bank de zoveelste Magikarp gevangen die ineens veranderde in een Ditto. Heel gaaf. Ik woon asn het water. De rattata’s en magikarps vliegen om mn oren. Dus ik vang maar door

 3. Trainers,

  Ik kom inmiddels om in de Ditto’s.
  De meeste uit Rattata’s, en Pidey’s maar ook uit Magikarp’s en Zubat’s

  Ik had wel wat meer verwacht van Ditto, helaas transformeert die ook niet in een gevecht in de Gym’s.

  Wouter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe vind je een Ditto?

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image