Het Valentijn event optimaal gebruiken


Candy

De Pokemon Go community is weer wakker gemaakt met de komst van het Valentijn event nadat er een aantal weken geen nieuws is geweest.
Nu er regelmatig roze pokemon te zien is, is dit de kans om de ontbrekende pokemon aan je pokedex toe te voegen. Veel trainers zullen een aantal zeldzame pokemon nog niet hebben en zullen blij zijn om deze in het wild tegen te komen. Porygon, Chansey en Lickitung kom je normaal gesproken maar zelden tegen.
[adsenseresponsive]

Snel levelen

Het event kan ook gebruikt worden om snel te levelen. Vooral handig voor nieuwe trainers. Door het vangen van veel Pidhey, Ratata, Caterpie en Weedles krijg je extra veel candy. Zet vervolgens een lucky egg in om vervolgens de pokemon te evolueren. Door het inzetten van de lucky egg ontvang je dubbele XP. Zet het lucky egg bij voorkeur in op de zevende dag van de “day streak”. Dit levert zomaar meer dan 10.000 xp op.

Generatie 2

De meer gevorderde trainers kunnen nu juist candy sparen voor het evolven van zeldzame pokemon. Zet Chansey, Snorlax of Togepi in als buddy en krijg zo twee maal zo snel de gewilde candy. Zorg voor genoeg candy om Chansey bij de tweede generatie te kunnen evolueren naar Blissey.
[adsenseresponsive]

Gyarados en Exeggutor voor iedereen

Nog geen Gyarados? Probeer dan tijdens dit event zoveel mogelijk Magikarp te vangen. Meestal vindbaar bij het water. De Exeggcute spawnt nu ook vrij vaak, een Exeggutor ligt voor iedereen in het verschiet. De Dragonite blijft echter lastig, de dratini zal nog steeds niet vaak spawnen, alhoewel de dubbele candy wel sneller bijdragen.
Genoeg reden om dit weekend en de komende dagen weer op pad te gaan.

What's Your Reaction?
Cry Cry
20
Cry
Cute Cute
10
Cute
Damn Damn
57
Damn
Dislike Dislike
22
Dislike
Lol Lol
9
Lol
Like Like
45
Like
Love Love
16
Love
Win Win
20
Win
WTF WTF
50
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het Valentijn event optimaal gebruiken

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image